Volg ons

Tefal koffiezetapparaten vergelijken

Tefal logo
Een koffiezetapparaat van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare koffiezetapparaten van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de koffiezetapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
602 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Tefal door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
Tefal stelt een beetje teleur. Een heerlijke bak filterkoffie is zeker te zetten met dit apparaat, maar op de andere punten valt de Subito CI3608 wat tegen. Ik begin bij het positieve. Lekkere bak koffie, prima temperatuur en een bijzonder fijn geluid. Maar ik snap niet goed wat Tefal heeft geprobeerd met deze koffiezetter. Een plomperig uiterlijk, goedkoop materiaal, het lekt soms en een onhandige sluiting op de thermoskan. Het eindresultaat is erg goed, maar de weg er naartoe is nogal wat hobbelig.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,9
De Tefal Subito CM3608 doet wat hij moet doen: Knop aan en hij zet koffie. Ook nog eens prima smakende filterkoffie! Veel makkelijker dan dit kan het niet. Verwacht verder geen bijzonderheden qua design, geluid of onderhoud. Op deze onderdelen scoort dit apparaat 'een gewone 7'. Prima, maar zeker niet speciaal. De vriendelijke prijs, het gebruiksgemak en de ruim voldoende smakende koffie maken dat ik de Subito een kooptip geef.
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken