Volg ons

Inventum koffiezetapparaten vergelijken

Inventum logo
Inventum bestaat al ruim 110 jaar en is een, naar eigen zeggen, ‘Oer-Hollands’ merk. Het merk trapte lang geleden af met een elektrische kruik (!) en heeft sindsdien niet stilgezeten. Inventum is op onze website bij meer dan 35 productgroepen vertegenwoordigd. Inventum heeft koffiezetapparaten voor filterkoffie met én zonder thermoskan. Het merk is op BesteProduct.nl ook populair bij onder andere friteuses, broodbakmachines en waterkokers.
t/m
572 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Inventum door BesteProduct.nl

7,3
De Inventum KZ712D is compact, goed geprijsd en zet voldoende tot ruim voldoende filterkoffie. Met die combinatie sleept hij een kooptip in de wacht. Het LCD-schermpje op het apparaat werkt niet gebruiksvriendelijk, maar eenmaal ontcijferd kun je er je koffie nog wel een beetje mee finetunen. Ook zijn we kritisch op het afsluitdekseltje dat veel weerstand geeft. Geen foutloze koffiezetter, maar in deze prijsklasse scoort hij goed. Prima voor een bedrag van rond de 50 euro.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,4
De Inventum KZ612 is een lichte compacte koffiemachine voor filterkoffie. Het is een eenvoudig te bedienen apparaat waar je echt geen gebruiksaanwijzing nodig voor zal hebben. In no-time ben je lekker koffie aan het zetten. Het geringe gewicht en formaat maken dat je 'm heel makkelijk overal kwijt kan. Het voelt misschien wel ietwat goedkoop aan, maar voor 25 euro had ik niet veel beters verwacht. Geen poespas, wel makkelijk en goedkoop prima filterkoffie.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
8,2
Als je houdt van simpel en strak en stel je geen eisen aan het design, dan is de Inventum KZ618 misschien wel wat voor jou! Het is een zeer degelijk koffiezetapparaat, met heerlijke koffie. Voor mensen die vaak meer dan 1 bakje koffie willen drinken is dit een ideaal apparaat. Door de thermoskan, met afsluitbare deksel, blijft de koffie namelijk veel langer warm dan bij andere apparaten!
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken