Volg ons

Melitta koffiezetapparaten vergelijken

Melitta logo
Een koffiezetapparaat van Melitta kopen? Bekijk alle verkrijgbare koffiezetapparaten van Melitta in het onderstaande overzicht. Klik op de koffiezetapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
591 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Melitta door BesteProduct.nl

8,1
De Melitta Aroma Signature heeft, vinden wij, veel weg van de Technivorm Moccamaster. En dat is helemaal niet erg. Dit apparaat heeft een tof design en een prima bouwkwaliteit. Nog belangrijker, de koffie smaakt erg goed. Zeker voor ‘de standaard’ koffie vinden we deze koffiezetter uitermate geschikt. Ook duurdere koffie smaakt lekker, maar dat met een duurder apparaat komt de smaak nog beter naar voren. We hebben echter weinig op te merken over deze Melitta, zeker niet over de prijs van 120 euro. Veel kwaliteit voor je euro’s en dus dus een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,4
Melitta weet met de Enjoy II Top Therm weer een prima filterkoffieapparaat te leveren. Een prima bakkie en een goede thermoskan. Het apparaat voelt een beetje cheap, maar doet wel wat het moet doen. De koffie is goed heet en de thermoskan houdt het ook lang op hoge temperatuur. Geen bijzonderheden. Heb je geen groot budget, maar wil je toch een prima bakkie, dan is dit misschien wel wat voor jou.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,4
De Melitta Look IV Therm Timer is een eenvoudige koffiezetter. Je kan er makkelijk mee overweg. Het grootste minpunt is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor 100 euro krijg je niet het beste product in die prijsklasse. Het LCD display lijkt erg goedkoop, evenals het materiaal waar de koffiezetter zelf van gemaakt is. Dit voelt een beetje als goedkoop plastic. En dat verwacht je toch niet van een koffiezetter van deze prijs. Dit kost de Therm Timer die felbegeerde kooptip, want over het gebruiksgemak, de smaak en de vulling waren we best tevreden.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,7
Soms is ‘gewoon’ goed genoeg. De Melitta Easytop is zo’n koffiezetapparaat. Dit model heeft een thermoskan met goedwerkende dop en de koffie blijft heel warm in de kan. De vormgeving is lekker simpel waarbij functie de vorm volgt. Enige serieuze minpunt is de slechte afleesbaarheid van het waterresevoir. Grote pluspunt is de prijs.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken