Volg ons

Russell Hobbs koffiezetapparaten vergelijken

Russell Hobbs logo
Een koffiezetapparaat van Russell Hobbs kopen? Bekijk alle verkrijgbare koffiezetapparaten van Russell Hobbs in het onderstaande overzicht. Klik op de koffiezetapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
572 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Russell Hobbs door BesteProduct.nl

7,5
De Russell Hobbs Retro Koffiezetter is een pareltje in de keuken, als je tenminste van retro apparatuur houdt. De Russel Hobbs Retro Koffiezetter ziet er werkelijk prachtig uit en is een echte eye-catcher. De koffie is echter matig en smaakt naar mijn mening een beetje 'goedkoop'. Hecht je veel waarde aan design, dan is het een prima apparaat, maar hij voldoet wat mij betreft niet aan de kwaliteitseisen wat betreft de koffie. En dat is toch echt belangrijkste!
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review
7,5
De Russell Hobbs 22620 Textures Plus ziet er niet echt bijzonder uit, maar dit apparaat doet wat het moet doen: Goede filterkoffie zetten. Als je niet te hoge eisen stelt aan design en bijzondere features dan heb je hier zeker een goed product aan. Het waterreservoir zit in het koffiezetapparaat zelf en is niet uitneembaar. Dat kan het schoonmaken wel wat lastiger maken. Het Brewing System zorgt voor extra pittige koffie, lekker! Over de prijs van 40 euro ben ik ook zeker tevreden.
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken