Volg ons

Braun koffiezetapparaten vergelijken

Braun logo
Braun is fabrikant van diverse consumentenelektronica. Het Duitse bedrijf werd in 1921 opgericht en de huishoudelijke tak is sinds 2012 onderdeel van de De'Longhi Group. De meeste koffiemachine van Braun bevinden zich in de PurAroma-serie. Begin 2018 scoorde het merk hiermee bij ons nog een kooptip. Braun maakt naast koffiezetters ook producten als scheerapparaten, tandenborstels en staafmixers.
t/m
446 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Braun door BesteProduct.nl

7,1
Vind je normaal al gek genoeg? Dan is de Braun KF3120 een interessant filterkoffieapparaat voor jou. Dit apparaat heeft geen spannend design, geen toeters en bellen en geen bijzonder intense koffiesmaak. Wat het dan wel is? Een gewoon koffiezetapparaat die gewoon ruim voldoende koffie maakt. Voor 50 euro is dit een van de meest veilige keuzes die je kan nemen. Wie betere koffie wil, komt bij duurdere apparaten uit. Verdiend de kooptip op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
De Braun PurAroma 7 viel direct in de smaak bij het uitpakken. Echt een mooie koffiezetter! De thermoskan houdt de warmte van de koffie goed vast. De extra functies maken de PurAroma makkelijk in gebruik. Er zit een indicatie op wanneer je moet ontkalken en je kunt de doorlooptijd beïnvloeden. Daarnaast stel je met een timer de gewenste tijd in wanneer je koffie wilt en bij kleinere hoeveelheden verwarmt de Braun de thermoskan voor. Het lastig aflezen van de hoeveelheid ingeschonken water is het enige serieuze smetje wat we kunnen vinden.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken