Volg ons

Inventum MT50


Reviews van de Inventum MT50

Gemiddelde score gebruikers

5,2
Gebruikers zijn niet enthousiast over de MT50 van Inventum. Een gemiddelde van 5,2 uit 7 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Koortsthermometer.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
1,0
Verbruikt batterijen terwijl hij uit is. Met ...
Door Reinier op 6-2-2017

Verbruikt batterijen terwijl hij uit is. Met als gewolg dat als ik hem nodig heb, de batterij leeg is. Belangrijker nog is de onnauwkeurigheid van het meten van temperatuur. Er klopt niet van.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,8
Erg onnauwkeurig! Mijn dochter is panisch voor ...
Door Cato77 op 2-4-2011

Erg onnauwkeurig! Mijn dochter is panisch voor de 'billenthermometer'.. maar de MT50 geeft altijd rond de 36 graden aan... koorts of niet. Dus dan komt alsnog de strijd om rectaal te meten.En de prijs vond ik nog behoorlijk hoog. Ik had er echt meer van verwacht en vind deze aanschaf weggegooid geld.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Is totaal niet betrouwbaar. Als deze bijvoorbeeld ...
Door astrid 12 op 20-3-2011

Is totaal niet betrouwbaar. Als deze bijvoorbeeld 37.3 C aangeeft, dan weet ik dat mijn kind waarschijnlijk verhoging of koorts heeft, maar hoeveel is de vraag. Alsnog moet ik hem rectaal temperaturen. Onlangs gaf ie rond de 38 gr aan, terwijl mijn kind 40,5 had!! Nadat ik een klacht had ingediend bij Inventum, kreeg ik een vaag antwoord dat hij metingen geeft tussen de 36 en 38gr., dus zo'n 2 graden speling kan hebben! Dat is toch geen acceptabel apparaat! Hij was duur (40 euro), daar verwachtte ik toch wel iets meer van. Het leek zo'n ideale thermometer, helaas...

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,5
Had deze gekocht bij de kijkshop. Leek ...
Door Gerna op 12-11-2009

Had deze gekocht bij de kijkshop. Leek me wel erg handig, aangezien mijn zoontje het echt verschrikkelijk vindt om de temp. te meten. Wat een slecht ding zeg. Mijn zoontje had echt bijna 40 graden koorts rectaal, en dit ding meet nog steeds in de 37 graden, en geeft een smiley. Echt heel raar. Als je ook meerdere keren achter elkaar meet heb je soms ook heel verschillende waarden. Geef mij maar een gewone thermometer of een goede oorthermometer. Er is maar een goede plaats voor dit ding, en dat is de vuilnisbak. Zonde van het geld.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,2
Ik heb deze thermometer nu al een ...
Door Valk op 5-5-2008

Ik heb deze thermometer nu al een tijd in het bezit, gelijk gekocht toen deze op de markt kwam, maar ik ben er erg tevreden over. Het was in het begin even wennen, want het werkt toch totaal anders dan een gewone thermometer. Maar als je de gebruiksaanwijzing precies op volgt dan zijn de metingen goed. Tegen de slaap aanzetten, knop indrukken en over de huid langs het voorhoofd halen. De thermometer moet echt contact hebben met de huid, anders krijg je inderdaad rare temperaturen. Het grote voordeel is dat je kind er niet wakker van wordt en dat wordt het bij de andere themometers wel.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

5,0
wat een waardeloos ding zeg! heb hem ...
Door angelique80 op 10-3-2008

wat een waardeloos ding zeg! heb hem aangeschaft om gauw even de temp. van mijn kinderen op te kunnen meten, maar de nauwkeurigheid is onvoorspelbaar!!! mijn zoon had een temperatuur van bijna 39 graden (via een rectale meting) en dit ding gaf nog steeds 36.9 aan. Dit vind ik met gevaar van koortsstuipen toch veel te gek! verder is het heel moeilijk om goed langs het voorhoofd te gaan... Ga gauw op zoek naar een oorthermometer!!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,0
Deze thermometer is een ramp. Langs het ...
Door _Desiree_ op 30-11-2007

Deze thermometer is een ramp. Langs het voorhoofd gaan en je hebt de juiste temp. Dat valt tegen. Bij een temp van 20 graden, zie je nog een smiley. Ga je nog een keer langs het voorhoofd op dezelfde manier, dan komt er opeens een hogere temperatuur uit. Geen pijl op te trekken. Ik ga nu opzoek naar een oorthermometer.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews


Laagste prijzen Inventum MT50Specificaties van Inventum MT50

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2007
EAN
8712876040166
Kleuren
zilver
Type thermometer
voorhoofdthermometer
Geheugenfunctie
Ja
Aantal geheugens
10
LCD-display
Ja
Temperatuurweergave
Celsius, Fahrenheit
Geluidssignaal bij koorts
Ja
Inclusief batterij
Ja
Aantal batterijen
1
Type batterij
CR2032
Automatische uitschakeling
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
5,2
Prijs / kwaliteit
-