Beste producten voor feestdagen

Door: redactie-besteproductnl | 1 december 2009 18:41
BesteProduct zet de beste producten voor de feestdagen op een rij: Apple iPod Nano, Kodak Zi8, HTC Tattoo, Panasonic ZX1 en de Nintendo DSi.
De beste producten voor de feestdagen
Gadgets voor onder de boom

1 december 2009
December is de maand van lekker eten met familie en vrienden, een drankje doenrond het haardvuur en natuurlijk cadeau's. Als het even kan veel cadeau's. Maarwat zijn nu de meest gewilde producten om als cadeau te geven of te krijgen? BesteProductstelde alvast het verlanglijstje samen.

Apple iPod Nano
Een kleine mp3-speler met goed geluid en -verhip- een camera. En dat allemaal ineen bijzonder stijlvolle verpakking. De iPod Nano heeft alles wat een goede mp3-spelermoet hebben. En de Kerstman hoeft hier niet voor krom te liggen, voor een bedragvan rond de honderd euro kan 'ie hem al aanschaffen.

Meer informatie over de Apple iPod Nano
- Video review Apple iPod Nano
- BesteProductScore Apple iPod Nano: 7,9
- Prijzen en aanbiedingen Apple iPodNano
- Officiële siteApple iPod Nano


Kodak Zi8 Pocketcamera
Kodak Zi8: Klein genoeg voor onder elke boom en toch kan hij in Full HD filmen.De Kodak Zi8 is één van de pocketcamera?s die in 2009 zo enorm populair zijn geworden.Lekker klein, draagbaar en toch scherpe beelden die altijd heel makkelijk over tezetten zijn op de computer. En de Zi8 voegt daar nog een uitgang voor een externemicrofoon aan toe ook. Dat maakt hem ideaal voor korte interviews, maar net zo geschiktom zowel de beelden als het geluid van de kerstliedjes haarscherp vast te leggen.

Meer informatie over de Kodak Zi8
- Video review Kodak Zi8
- BesteProduct Score Zi8: 8,0
- Officiële site Kodak
- Prijzen en aanbiedingen Kodak Zi8


HTC Tattoo
HTC baarde dit jaar opzien met zijn smartphones. Het besturingssyteem Android, ontwikkelddoor Google, is enorm gebruiksvriendelijk en veelzijdig. En dankzij HTC heeft hetgeheel nog een bijzonder aantrekkelijke interface met mooie widgets die helemaalgepersonaliseerd kunnen worden. Daarnaast kan je bij de HTC Tattoo ook nog je eigenbuitenkant laten maken. Zet hem vol met kerstkransjes, teken er een kerstman opof laat op de plastic cover de rendieren door de lucht rennen. De HTC Tattoo isdus niet alleen een nuttig, maar ook leuk en persoonlijk cadeau.

Meer informatie over de HTC Tattoo
- Video review HTC Tattoo
- Officiëlesite HTC
- Personaliseer jouw HTCTattoo

Panasonic Lumix DMC-ZX1
Vervelend is dat. De huiskamer vol met familie en vrienden, maar het lukt maar nietom ze allemaal in één keer op de foto te krijgen. Totdat de Kerstman een PanasonicZX1 door de schoorsteen laat vallen. Deze compactcamera is voorzien van een uitstekendegroothoeklens. Dat betekent dat je een stapje minder terug hoeft te doen om tóchiedereen op de foto te krijgen. Daarnaast beschikt de ZX1 enorm veel voorgeinstalleerdeinstellingen. Even zoeken en wie weet kan je de Panasonic ook wel instellen op ?Kerstavond?.

Meer informatie over de Panasonic ZX1
- Video review Panasonic ZX1
- BesteProductScore Panasonic Lumix ZX1: 7,8
- Prijzen en aanbiedingen PanasonicZX1
- Officiële site Panasonic Lumix DMC-ZX1

Packard Bell Dot S Netbook
Een laptop op je verlanglijstje, is dat nou niet wat overdreven. Niet als het omeen netbook gaat. De enorm populaire, voordelige mini-laptops passen makkelijk doorde schoorsteen, maar dienen toch als volledig functionerende computers. En de DotS van Packard Bell ziet er ook nog eens mooi uit, met glimmende behuizing en chromendetails. Met het bijgeleverde programma Photoshop Elements kan je meteen aan deslag met het ordenen en bewerken van alle foto's die tijdens de feestdagen wordengenomen.

Meer informatie over de Packard Bell Dot S Netbook
- Officiële site Packard Bell Dot S
- Video review Packard Bell Dot S

Nintendo DSi
De best verkopende spelcomputer van dit moment houdt niet alleen de kinderen totver na de feestdagen zoet, ook ouders en grootouders zullen blij zijn als ze hierhet cadeaupapier afscheuren. Want door de enorme collectie spellen is de draagbareNintendo DSi geschikt voor jong en oud. Van spannende avonturen tot uitdagende puzzels,alles is op originele manier te bedienen via het touchscreen. En om de feestdagenop de gevoelige plaat vast te leggen hoef je niet meer op zoek naar je digitalecamera, de DSi maakt ook fotootjes die meteen te bewerken zijn.

Meer informatie over de Nintendo DSi
- Prijzen en aanbiedingen Nintendo DSi
- BesteProductScore Nintendo DSi: 7,0
- Officiële site Nintendo DSi