Puzzel een Chromebook bij elkaar

Door: redactie-besteproductnl | 20 juni 2011 12:05
UPDATE. Oeps. Een foutje in het invulformulier van Google. Dat was maandagmiddag de oorzaak dat goede antwoorden bij deze puzzeltijdelijk fout werden gerekend. Enkele snelle puzzelaars zijn daardoor mogelijk een Chromebook misgelopen.
Win een van Chromebooks met BesteProduct en Google

28 juni 12.15 uur NIEUW De technische foutdie vorige week in de Chromebookpuzzel was geslopen, zat Google en BesteProduct.nlnatuurlijk niet lekker. Daarom heeft de puzzlemaster van Google zich opnieuwenkele dagen opgesloten in zijn kantoor en speciaal voor BesteProduct.nl een nieuwe puzzel gemaakt. Deze is een stuk moeilijker, maar met als beloningwederom drie nieuwe Chromebooks. Veel succes met de puzzel.

Is de puzzel te moeilijk? Houd dan ons Twitter-account en deze pagina in de gaten, want we geven de komende uren enkele aanwijzingen om je te helpen.
Puzzel hint 1: Where is the sound coming from?
Puzzel hint 2: Follow the animals
Puzzel hint 3: Subtract one letter sequence from the other
Puzzel hint 4:Movement matches sound:Left, Right, Straight
Puzzel hint 5: When an animal's sound stops, the word ends
Puzzel hint 6: Sort the words by when they end, not when they begin
Puzzel hint 7:For the decode, subtract the key (A=0, B=1, etc)

20 juni 20.00 uur UPDATE. Oeps. Een foutje in het invulformuliervan Google. Dat was maandagmiddag de oorzaak dat goede antwoorden bij deze puzzelfout werden gerekend. Inmiddels werkt allesweer zoals het moet en kun je weer puzzelen. Maar enkele snelle puzzelaars, dietussen twaalf en drie uur de lastige puzzel al hadden opgelost, zijn daardoor mogelijkeen Chromebook misgelopen. Dat is vervelend. Excuses van Google, hebben ze ons latenweten. Google en wij bezinnen ons er nog op hoe we dit kunnen goed maken.

20 juni 12.00 uur Google heeft afgelopen maand tijdens Google I/Ode nieuwe Chromebooks van Acer en Samsung onthuld, een compleet nieuw soort laptop.De eerste apparaten zijn vanaf 24 juni te koop. De meeste mensen moeten gewoon wachtentot 24 juni, maar er is een manier om er al eerder een te winnen.

De nieuwe Chromebook van Samsung. Als je de laptop wil winnen, moet je er wel watvoor doen.

Google heeft ons drie Chromebooks gegeven die we mogen weggeven aan onze lezers.Die Chromebooks krijg je niet zo maar, daar moet je wel wat voor doen. Google heeftzijn puzzelmaster ingezet om een puzzel te maken waar je wel even zoet mee bent.Als je het aandurft en je hoort bij de eerste drie personen die de goede oplossinginsturen, kun je een splinternieuw Chromebook winnen! Ga direct naar de puzzelpagina van Google om mee te doen.
Deze actie geldt alleen voor personen die 18 jaar of ouder zijn en in Nederlandwonen (sorry, wij maken de regels niet). Hier vind je de officiële regels.

Meer puzzels?
Houd DePers.nl, Dutchcowboys.nl, Telegraaf Digitaal en Nu.nlin de gaten voor meer kansen op een Chromebook!

Niks gewonnen?
Geen nood. Wij bieden je nog een extra kans om een Chromebook te winnen tijdensde BesteProduct Vakantie Goodiebagweek. In de week van maandag 27 juni geven wede hele werkweek elke dag een mooie prijs weg. Zo verloten we onder meer een Samsung Galaxy Tab en de Samsung SH100. Wat je verder kunt winnen, verklappen we nog niet. Maarals een van de klappers geven we een extra Chromebook weg.
Wat je moet doen om te winnen? Schrijf je, als je dat nog niet hebt gedaan, in voorde nieuwsbriefen volg ons op Twitter. En houdin de week van 27 juni onze homepage in de gaten. Je hoeft bijons in ieder geval niet te puzzelen :)