Volg ons

De beste laptops en notebooks vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert laptops en notebooks
Een laptop voor onderweg moet niet groter zijn dan 15 inch
Een nieuwe laptop kopen is bepaald geen gemakkelijke opgave en kost tijd. Het aantal modellen is al groot, maar het aantal laptop-uitvoeringen nog veel groter. Heb je een laptop nodig voor alleen internetten en Office-programma's als Word en Excel, dan is nagenoeg elke moderne laptop krachtig genoeg. Het is dan niet nodig te veel geld uit te geven voor een nieuwe laptop. Houd bij de keuze voor het beeldscherm als stelregel dat je maximaal 15 inch moet nemen als je de laptop geregeld wilt meenemen. De nieuwste trend bij laptops zijn de 2-in-1's of convertibles. Dat is een laptop en een tablet in een. Populaire laptops zijn de Macbooks van Apple. Die zien er mooi uit, hebben door het eigen iOS-besturingssysteem weinig of geen last van virussen en de batterij gaat lang mee.
t/m
480 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl

8,1
De MSI GE65 Raider 9SE is een opvallend goede gaming laptop die je snel over het hoofd kunt zien. Naast scherm met extra hoge verversingssnelheid is er namelijk niets opvallends aan deze laptop, maar dat maakt hem juist zo goed. Door het ontbreken van extremen, heeft MSI ook geen concessies hoeven doen. Het resultaat daarvan is een uitstekende allround laptop.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
9,0
Geen prijzen
De Asus ROG Zephyrus S lost een aantal bekende limitaties van laptops op met slimme en inventieve features. Zo heeft Asus een manier gevonden om in een dunne behuizing de high-end chips koel te houden en dient het touchpad tevens als NumPad om ruimte te besparen. De uitstekende prestaties in games en benchmarks worden gecomplimenteerd door een fantastische bouwkwaliteit en een prettig toetsenbord.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,4
De Microsoft Surface Laptop 3 (Ryzen 5) is een moeilijke om aan te raden. De behuizing is fantastisch en de laptop is zeer prettig om te gebruiken, maar de hardware en prestaties zijn voor deze prijs eigenlijk niet genoeg. De aansluitingen zijn daarnaast ook ondermaats en een numpad ontbreekt ondanks de beschikbare ruimte. Al met al doet deze laptop ons erg denken aan de MacBooks van Apple, die net als deze laptop ook voor een flinke premium worden verkocht met middelmatige hardware en een fantastische behuizing.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,2
Geen prijzen
De Fujitsu LifeBook U939X is een bijzondere laptop. Niet om de hardware-specificaties, maar om de aansluitingen en andere extra features die de laptop te bieden heeft. Zo is deze lichtgewicht laptop uitgerust met vrijwel alle moderne aansluitingen en is er zelfs een uitklapbare ethernetpoort die eigenlijk niet in de behuizing zou passen. De beveiligingsfeatures zijn ook uitbundig met alles van een smartcardlezer tot een sensor dat de bloedvaten in je handpalm afleest! Dit is dus de ideale zakelijk laptop voor wie veel onderweg is en/of veel waarde hecht aan veiligheid. Daarnaast is de draagbaarheid gecombineerd met het aantal aansluitingen perfect voor systeembeheerders en ander IT-personeel.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken