Volg ons

De beste laptops en notebooks vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert laptops en notebooks
Een laptop voor onderweg moet niet groter zijn dan 15 inch
Een nieuwe laptop kopen is bepaald geen gemakkelijke opgave en kost tijd. Het aantal modellen is al groot, maar het aantal laptop-uitvoeringen nog veel groter. Heb je een laptop nodig voor alleen internetten en Office-programma's als Word en Excel, dan is nagenoeg elke moderne laptop krachtig genoeg. Het is dan niet nodig te veel geld uit te geven voor een nieuwe laptop. Houd bij de keuze voor het beeldscherm als stelregel dat je maximaal 15 inch moet nemen als je de laptop geregeld wilt meenemen. De nieuwste trend bij laptops zijn de 2-in-1's of convertibles. Dat is een laptop en een tablet in een. Populaire laptops zijn de Macbooks van Apple. Die zien er mooi uit, hebben door het eigen iOS-besturingssysteem weinig of geen last van virussen en de batterij gaat lang mee.
t/m
915 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl

8,2
Een zeer mooi compact en snel toestel met 360 graden draaibaar full HD-scherm. Verlicht toetsenbord, front facing speakers en fingerprint reader. De accu gaat ook lekker lang mee. Door zijn veelzijdigheid zeker een aanrader.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Acer Swift 3 is een mooie dunne compacte laptop met 14" full hd scherm. De laptop heeft een verlicht toetsenbord en veel aansluitingen waaronder USB-C. Het snelle opstarten wordt mede mogelijk gemaakt door de 256GB SSD schijf die erin zit. Met 4GB werkgeheugen kun je met veel doeleinden uit de voeten, maar voor zware games of videobewerking is dit erg krap. Komt ook nog eens bij dat er alleen een interne videokaart aanwezig is. Het anti-reflecterende scherm is fijn om ook buiten mee te werken en met 10 uur accuduur kun je prima vooruit.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Acer TravelMate TMX349 is een strakke dunne compacte laptop met 14" Full HD scherm en aluminium behuizing. De laptop heeft een verlicht toetsenbord en veel aansluitingen waaronder USB-C. Hij start lekker snel op door de 256GB SSD schijf die erin zit. Met maar liefst 8GB werkgeheugen kun je veel dingen tegelijk doen en zal hij niet veel trager worden. Standaard wordt deze Acer met Windows 10 Pro geleverd en is de laptop meer gericht op de zakelijke markt. Het anti-reflecterende scherm is fijn om ook buiten mee te werken en met 10 uur accuduur kun je prima vooruit.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Voor de liefhebber met een volle portemonnee is dit zeker een aanrader. Zeer strak afgewerkt, mooi verlicht keyboard en een uitmuntend mooi beeldscherm. Voldoende opslagruimte met 256 GB SSD schijf en veel werkgeheugen van 8 GB. MacOS is even wennen als je altijd Windows hebt gebruikt, maar het werkt vlot en ook makkelijk. De laptop heeft een lange accuduur en is lekker compact.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken