Volg ons

Dell laptops en notebooks vergelijken

Dell logo
Een laptop en notebook van Dell kopen? Bekijk alle verkrijgbare laptops en notebooks van Dell in het onderstaande overzicht. Klik op de laptops en notebooks om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
612 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks van Dell door BesteProduct.nl

8,4
Geen prijzen
Op zoek naar een stijlvolle en degelijke laptop met krachtige hardware, maar heb je geen interesse in een MacBook of vind je de laptops van Apple te duur? Dan is de Dell XPS 15 7590 zeker het overwegen waard. De laptop komt in veel verschillende configuraties, maar de behuizing is in alle gevallen van hoge kwaliteit en gemaakt van luxe materialen. De hardware in het door mij geteste model presteert ondanks het compacte formaat uitstekend en ook het full HD-scherm is erg goed voor zijn klasse. Deze variant kost 1800 euro, wat een zeer nette prijs is voor een laptop van dit kaliber.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken