Volg ons

Apple laptops en notebooks vergelijken

Apple logo
Een laptop en notebook van Apple kopen? Bekijk alle verkrijgbare laptops en notebooks van Apple in het onderstaande overzicht. Klik op de laptops en notebooks om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
773 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks van Apple door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
Voor de liefhebber met een volle portemonnee is dit zeker een aanrader. Zeer strak afgewerkt, mooi verlicht keyboard en een uitmuntend mooi beeldscherm. Voldoende opslagruimte met 256 GB SSD schijf en veel werkgeheugen van 8 GB. MacOS is even wennen als je altijd Windows hebt gebruikt, maar het werkt vlot en ook makkelijk. De laptop heeft een lange accuduur en is lekker compact.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Deze 12" MacBook van Apple is de ideale laptop als je op zoek bent naar een kleine, mooie en vooral goede laptop die je altijd overal mee naartoe kunt nemen. Door het ultra dunne ontwerp, extreem lichte gewicht en het mooie strakke uiterlijk is dit een uitstekende laptop. Uiteraard heeft deze laptop ook zijn minpunten maar die wegen naar mijn mening niet op ten opzichte van de pluspunten. Met deze laptop heb je de ideale kleine laptop die je zowel voor thuis als op je werkt kunt gebruiken.
Tjarko van den Bergh
Tjarko van den Bergh
Dronten • 2 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
De Air 13" laptop van Apple is voor mij de perfecte laptop. Het uiterlijk van de MacBooks spreekt al voor zich, mooi afgewerkt dun en strak. Daarnaast is deze MacBook qua formaat ideaal, hij is niet te klein maar ook zeker niet te groot. Dit maakt hem ideaal om hem op schoot te nemen terwijl je naar je favoriete serie aan het kijken bent, bovendien is hij gemakkelijk mee te nemen. Met deze 13" MacBook ben je dus helemaal klaar om je dagelijkse digitale zaken te regelen, van het lezen van je e-mails tot het surfen op internet en je Facebook, Instagram en Twitter bij te houden. Met de snelle processor en het voldoende werk geheugen vlieg je met deze MacBook over het internet en kun je zonder problemen multitasken. Heb je ook nog een iPhone en/of een iPad in je bezit dan kun je deze met je Apple account koppelen zodat je ook op je MacBook gebruik kunt maken van je iCloud, Facetime en iMessage.
Tjarko van den Bergh
Tjarko van den Bergh
Dronten • 2 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De 13 inch Macbook Pro Early 2015 heeft een nieuwe processor, is uitgerust met het nieuwe Force Touch trackpad en de batterijduur is weer verbeterd. Daarmee is de nieuwe Macbook Pro een uitstekende laptop, maar dat is te weinig om je Macbook van een of twee jaar oud te vervangen. En ook blijft de minimumprijs van bijna 1500 euro meer en meer schuren.
Cas van Capelleveen
Cas van Capelleveen
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken