Volg ons

De beste laptops en notebooks vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert laptops en notebooks
Een laptop voor onderweg moet niet groter zijn dan 15 inch
Een nieuwe laptop kopen is bepaald geen gemakkelijke opgave en kost tijd. Het aantal modellen is al groot, maar het aantal laptop-uitvoeringen nog veel groter. Heb je een laptop nodig voor alleen internetten en Office-programma's als Word en Excel, dan is nagenoeg elke moderne laptop krachtig genoeg. Het is dan niet nodig te veel geld uit te geven voor een nieuwe laptop. Houd bij de keuze voor het beeldscherm als stelregel dat je maximaal 15 inch moet nemen als je de laptop geregeld wilt meenemen. De nieuwste trend bij laptops zijn de 2-in-1's of convertibles. Dat is een laptop en een tablet in een. Populaire laptops zijn de Macbooks van Apple. Die zien er mooi uit, hebben door het eigen iOS-besturingssysteem weinig of geen last van virussen en de batterij gaat lang mee.
t/m
681 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl

8,4
Geen prijzen
De Asus Zephyrus G14 is één van de meest interessante gaming-laptops van dit jaar. De behuizing is uitstekend en heeft een vrij neutrale uitstraling, maar is toch voorzien van zeer krachtige hardware en een koelsysteem waar zelfs de dikste gaminglaptops jaloers op kunnen zijn. De prestaties van de laptop zijn uitstekend door de combinatie van het goede koelsysteem, de splinternieuwe AMD-processor en een fantastisch beeldscherm.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,4
Op zoek naar een stijlvolle en degelijke laptop met krachtige hardware, maar heb je geen interesse in een MacBook of vind je de laptops van Apple te duur? Dan is de Dell XPS 15 7590 zeker het overwegen waard. De laptop komt in veel verschillende configuraties, maar de behuizing is in alle gevallen van hoge kwaliteit en gemaakt van luxe materialen. De hardware in het door mij geteste model presteert ondanks het compacte formaat uitstekend en ook het full HD-scherm is erg goed voor zijn klasse. Deze variant kost 1800 euro, wat een zeer nette prijs is voor een laptop van dit kaliber.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,1
De MSI GE65 Raider 9SE is een opvallend goede gaming laptop die je snel over het hoofd kunt zien. Naast scherm met extra hoge verversingssnelheid is er namelijk niets opvallends aan deze laptop, maar dat maakt hem juist zo goed. Door het ontbreken van extremen, heeft MSI ook geen concessies hoeven doen. Het resultaat daarvan is een uitstekende allround laptop.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
9,0
De Asus ROG Zephyrus S lost een aantal bekende limitaties van laptops op met slimme en inventieve features. Zo heeft Asus een manier gevonden om in een dunne behuizing de high-end chips koel te houden en dient het touchpad tevens als NumPad om ruimte te besparen. De uitstekende prestaties in games en benchmarks worden gecomplimenteerd door een fantastische bouwkwaliteit en een prettig toetsenbord.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken