Volg ons

Microsoft laptops en notebooks vergelijken

Microsoft logo
Een laptop en notebook van Microsoft kopen? Bekijk alle verkrijgbare laptops en notebooks van Microsoft in het onderstaande overzicht. Klik op de laptops en notebooks om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
919 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks van Microsoft door BesteProduct.nl

7,4
De Microsoft Surface Laptop 3 (Ryzen 5) is een moeilijke om aan te raden. De behuizing is fantastisch en de laptop is zeer prettig om te gebruiken, maar de hardware en prestaties zijn voor deze prijs eigenlijk niet genoeg. De aansluitingen zijn daarnaast ook ondermaats en een numpad ontbreekt ondanks de beschikbare ruimte. Al met al doet deze laptop ons erg denken aan de MacBooks van Apple, die net als deze laptop ook voor een flinke premium worden verkocht met middelmatige hardware en een fantastische behuizing.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 95 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken