Volg ons

Acer laptops en notebooks vergelijken

Acer logo
Een laptop en notebook van Acer kopen? Bekijk alle verkrijgbare laptops en notebooks van Acer in het onderstaande overzicht. Klik op de laptops en notebooks om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
773 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks van Acer door BesteProduct.nl

8,2
Geen prijzen
Een zeer mooi compact en snel toestel met 360 graden draaibaar full HD-scherm. Verlicht toetsenbord, front facing speakers en fingerprint reader. De accu gaat ook lekker lang mee. Door zijn veelzijdigheid zeker een aanrader.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Acer Swift 3 is een mooie dunne compacte laptop met 14" full hd scherm. De laptop heeft een verlicht toetsenbord en veel aansluitingen waaronder USB-C. Het snelle opstarten wordt mede mogelijk gemaakt door de 256GB SSD schijf die erin zit. Met 4GB werkgeheugen kun je met veel doeleinden uit de voeten, maar voor zware games of videobewerking is dit erg krap. Komt ook nog eens bij dat er alleen een interne videokaart aanwezig is. Het anti-reflecterende scherm is fijn om ook buiten mee te werken en met 10 uur accuduur kun je prima vooruit.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Acer TravelMate TMX349 is een strakke dunne compacte laptop met 14" Full HD scherm en aluminium behuizing. De laptop heeft een verlicht toetsenbord en veel aansluitingen waaronder USB-C. Hij start lekker snel op door de 256GB SSD schijf die erin zit. Met maar liefst 8GB werkgeheugen kun je veel dingen tegelijk doen en zal hij niet veel trager worden. Standaard wordt deze Acer met Windows 10 Pro geleverd en is de laptop meer gericht op de zakelijke markt. Het anti-reflecterende scherm is fijn om ook buiten mee te werken en met 10 uur accuduur kun je prima vooruit.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review
5,4
Geen prijzen
Een poging, leuk geprobeerd, maar niet goed uitgevoerd. Acer probeerde met de Aspire Switch 10 E een goedkope 2-in-1 laptop te creëren, maar de gadget ontbeert gebruiksvriendelijkheid en heeft weinig extra features. Met name de bouw die wat instabiel overkomt en de ietwat onhandige bediening maken dit bij lange niet de beste hybride gadget. Hier kan Acer wel wat aan verbeteren.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken