Volg ons

Philips 46PFL8008S

Geen prijzen
 • HD type: full hd
Bekijk de specificaties
Voordelen
 • Goede 3D-beelden
 • Mooie heldere en effectieve ambilight
 • Verbluffende beeldkwaliteit
 • Zwart niveau's
 • Dubbelzijdige afstandsbediening
 • Subwoofer en geluidskwaliteit
 • Netflix, Blinkbox en BBC iPlayer
Nadelen
 • Kijkhoek
 • Wat lastig in gebruik
 • Meer online video service zou gewenst zijn
 • Geen Lovefilm app
 • Geen MKV streaming
 • Geen dubbele tuner en geen PIP

Reviews van de Philips 46PFL8008S

Gemiddelde score gebruikers

8,3
Inmiddels hebben 61 gebruikers hun mening gedeeld over de 46PFL8008S van Philips en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de 46PFL8008S vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
6,3
Na 1,5 jaar krijgt deze tv kuren. <br/>Valt ...
Door Sabrina op 31-7-2016

Na 1,5 jaar krijgt deze tv kuren.
Valt plots uit, reageert niet, erg traag met reageren, internet valt continue weg (rest van het huis heeft wel wifi) chrome cast pakt ie niet, alleen pas bij harde reset. Afstandsbediening erg gevoelig, niet prettig met invoeren van tekst.
Het enige mooie van de tv is het design en het beeld.
Helaas geen garantie meer... zonde van het geld hebben er veel voor moeten betalen!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Prima TV met vele mogelijkheden en een ...
Door Dennis Denissen op 2-12-2014

Prima TV met vele mogelijkheden en een perfect beeld. Een plus en minpunt is de RF afstandsbediening, in combinatie met een SONOS playbar werkt deze afstandbediening niet daar de SONOS enkel met IR werkt. Groot compliment voor de BCC te Breda welke ons direct voorzag van een EXTRA IR afstandsbediening, chapeau! Al met al super tevreden over deze TV

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
moeilijk te beoordelen,aangezien ik de tv vandaag ...
Door sjoemie1 op 3-10-2014

moeilijk te beoordelen,aangezien ik de tv vandaag heb gekocht. beeldkwalitijd vinden wij prachtig ook de vormgeving is zeer mooi.gebruiksgemak is ruim voldoende.
veel mogelijkheden met smart en skype

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,6
Prachtige TV, goed geluid. Vooral gekocht voor ...
Door Gandiman75 op 16-9-2014

Prachtige TV, goed geluid. Vooral gekocht voor de Ambilight ter vervanging van oudere LCD ambilight TV.
Menu is soms wat traag maar niet hinderlijk.
Mooie vormgeving en voldoende aansluitmogelijkheden om randapparatuur op aan te sluiten (KPN interactive TV en PS3). Ik ben er zeer tevreden mee.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,6
TV nog maar een paar dagen in ...
Door Tim van der Lake 1966 op 14-9-2014

TV nog maar een paar dagen in mijn bezig maar bevalt prima. Geluidskwaliteit kan wat beter, geluid klinkt wat schel. Beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak en vormgeving zijn goed. Duurzaamheid kan ik nog niet over oordelen omdat ik de tv nog maar een paar dagen heb.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
geweldige t.v. haarscherp,prima geluidsweergave ,gemakkelijk te bedienen.energiezuinig, ...
Door Wubbinus op 4-9-2014

geweldige t.v. haarscherp,prima geluidsweergave ,gemakkelijk te bedienen.energiezuinig, zeer tevreden

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Super gelikte TV met erg mooi beeld. ...
Door EdwinW5 op 28-8-2014

Super gelikte TV met erg mooi beeld. Mooi contrast, mooie diepte met mooie kleuren.
Geluid zoals bij alle 'platte' TV's is niet top, maar ok.
3D TV kijken is een erg leuke ervaring. Het gewicht van de actieve bril valt erg mee en is zeker niet storend!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Prachtig beeld , doet wat hij moet ...
Door Hans707 op 24-8-2014

Prachtig beeld , doet wat hij moet doen , super tevreden
smart tv , is ook een mooie meer warde voor deze tv ,is alleen een beetje traag , wat waarschijnlijk ook bij andere merken zo is

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,8
Hierbij mijn eerste recensie over en dergelijk ...
Door minimum-art op 23-8-2014

Hierbij mijn eerste recensie over en dergelijk product:

Beeld 47inch:

Heb ( bij HD content ) nagenoeg alle beeldverbeteraars uit behalve de perfect motion rate en de clear LCD aangelaten. Daar de helderheid, contrast en kleur instellingen per mens verschillen zal ik enkel de "kale" weergave beoordelen; deze is natuurgetrouw en erg gedetailleerd zonder te scherp te zijn. Met name games op de PS4 zien er prachtig uit vanwege de LED technologie ( wel even de game modus aan ivm latency ). Met de juiste afstand is het beeld rustig en flikkert niet. Klein minpunt vind ik toch wel de clouding, zichtbaar bij duisternis en vooral in de hoeken. Eenmaal opgemerkt blijf je het zien. Vrees dat dit met edge-led onvermijdelijk is.

3D. Hier kan ik geen reële mening over geven, heb 5 minuten gekeken en vond de diepte
wel grappig om te zien maar werd afgeleid door een ultra snel knipperend beeld ( de bril in kwestie ) en kon niet helder focussen. De poppetjes in kwestie ( speelde vals met een animatie film ) waren nu in de diepte verdubbeld. Einde 3D avontuur. Het beeld loopt wel soepel en ik kan me voorstellen dat als je geen last van het focussen hebt, je er wel een keer een leuke film mee kan afkijken.

Ambilight. Zoals ook bij de vorige hoger gekwalificeerde modellen, je houdt ervan of niet. Zo ja dan is het een leuke aanvulling en deze is zeer nauwkeurig in te stellen. Komt ook het beste tot zijn recht tegen de wand en in een gedimde ruimte wat in de praktijk niet altijd haalbaar is. Een handige optie is dat de kleur wand willekeurig ingesteld kan worden. Als je er niet van houdt is het met 1 druk op de knop uit te zetten.

Geluid:

Het minst belangrijke voor mij, 9/10 keer loopt dit via de versterker en consorten. Maar voor de vroege/late uurtjes en degene wie gewoon de tv zelf wil gebruiken; ik werd verrast. Voor de beperkte ruimte in dit slanke model klinkt het zelfs goed. De treble klinkt mooi helder en is niet schel, het midden is wel wat vlak maar de bass komt toch laag binnen zonder te galmen. Met name als de tv aan de wand hangt reflecteert het goed. Tijdens actie scenes ( zowel game als film ) hoor je toch wel elk aspect zonder dat ze elkaar overstemmen of naar de achtergrond drukken. Met de surround ( 3D ) modus aan vind ik dat de balans weg is en klinkt het alsof je bij een buiten optreden staat tijdens de storm, waarbij het geluid willekeurig alle kanten uit gedragen wordt. Maar ook hier geldt, ieder zijn eigen smaak.


Bediening.

Na even wegwijs te hebben gevonden zit het menu redelijk logisch en kort in elkaar. Je kan nagenoeg alle functies raadplegen dmv de home button in te drukken. Handig vind ik dat als je horizontaal door het menu loopt, je de devices aangesloten op de HDMI poorten van icoon ziet veranderen in de poort naam. Zo is makkelijk te herleiden welke kabel waar zit.
Een dik min punt vind ik dan wel weer de traagheid vanaf het opstarten tot aan de gewenste instelling. Zeker al je de tv al enige tijd bezit en je de weg weet is dit tamelijk storend.

Zo ook het opstarten van het "smart" gedeelte. De afstandsbediening is voorzien van een qwertz toetsenbord op de achterzijde. Echter werkt die niet naar behoren, je dient sowieso extra hard de buttons in te drukken wil er iets op het beeld verschijnen maar het kan ook dat je wordt genegeerd. De richting aanwijzer welke je met je afstandsbediening kan besturen hapert en tezamen met het super trage smart gedeelte wordt je nogal eens gefopt door het starten van een random programma. Al een aantal keren ( niet meer gehad na de laatste update ) startte het smart gedeelte in een blauw leeg kader op en bleef soms "eindeloos" laden. De tv reageerde nergens op en moest met de stekker en al van de prik gehaald worden. Erna werkt hij weer. Het schiet me ook te binnen dat heel af en toe het van voor naar achter zappen verward wordt met het volume, echter is het een enkele keer en wel komisch mijn inziens.
Als bv Netflix ( een enorme plus ) uiteindelijk opstart werkt het vlekkeloos en is het beeld ( afhankelijk van de stream ) goed zoals boven beschreven.

Een handige feature is het streamen van content via een imac ( of PC/Laptop )in het netwerk. Je dient wel een mediaserver te draaien op de bron voor de meeste files maar dan speelt hij wel de gangbare formats netjes af, mits je bedraad verbonden bent. Via wifi ( zo ook het syncen met de ipad ) hapert als een gek. Nog een klein minpuntje, hij pakt geen subtitels mee. Maar bv bij de PS3 media server kan je naar de content browsen om zodoende de juiste subs te selecteren.

Al met al ben ik tevreden maar niet weg van dit model. Hiervoor bezat ik een 9000 serie en was er destijds 100% tevereden mee. Maar gezien het verloop van de huidige techniek is dat niet te vergelijken met dit model.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,7
soms gaat de tv zo maar uit. ...
Door Van den Akker 1921 op 18-8-2014

soms gaat de tv zo maar uit. Moet je hem resetten en dan doet ie het weer. Vreemd.
Ook het opnemen van programma's vind ik een minpuntje. Je kan geen programma op ned 2 opnemen terwijl je ned 1 kijkt.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Philips 46PFL8008S
Gemiddelde score redacteuren
4,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Philips 46PFL8008S
Aantal testen:
6
Genormeerde score:
7,8
Actualiteit van de testen
55 %
Actuele expertscore
4,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Philips 46PFL8008S.
Website testen
Philips 46PFL8008S review
9,0
5-6-2013
TrustedReviews.com

The Phlips 46PFL8008S is a gorgeously designed, spectacularly high-performance TV. Philips would be well advised to try and add a few more non-adult video services to its online platform, but nonetheless the Philips 46PFL8008S does easily enough to firmly establish Philips’ presence at the top TV table for 2013.

TrustedReviews.com
Philips 46PFL8008S review
9,0
28-8-2013
TechRadar.com

Philips' top Full HD television for 2013 - with the exception of the larger Philips 55PFL8008S, perhaps - is one of the best in the business. Detail in both moving images and close-ups is excellent, blacks are profound and its Perfect Natural Motion circuitry adds an enjoyable high frame rate-look.

TechRadar.com
Philips 46PFL8008S review
10,0
28-9-2013
Expertreviews.co.uk

An excellent TV for 2D and 3D video, but only if you put the work in to calibrate it.

Expertreviews.co.uk
Magazine testen
6,8
Consumentengids
1-9-2013
8,9
HeimKino
1-10-2013
8,6
Digital Tested
1-12-2013
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Philips 46PFL8008S en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van LED TV's.
expertscore
4,3
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0


Specificaties

Algemeen
HD type
Full HD
Diepte
3,25 cm dikte
Schermgrootte
46 inch.
EAN
8712581670085
Partnumber
46PFL8008K/12
Toelichting partnumber
-
Toelichting type
3-sided Ambilight XL
Releasedatum
april 2013
algemene kenmerken
Kleur(en)
zwart
Schermgrootte
46 inch.
type LED
Edge-LED
HD type
Full HD
OLED tv
Nee
Ziggo-gecertificeerd
Ja
Optische schijf speler/recorder
geen
Processor(en)
2 (dual-core)
Stembediening
Nee
Bewegingsbediening
Nee
Common interface Plus (CI+)
Ja
Motion interpolation frequentie
1400 Hz
beeld
Resolutie
1920 x 1080 pixels
3D
Ja
3D type
actief
Curved
Nee
Beeldverhouding
16:9
Helderheid
450 cd/m²
Local dimming
Ja
Ingebouwde tuner
Satelliet (DVB-S)
Type digitale tuner
DVB-C, DVB-S2, DVB-T
Contrast ratio (dynamisch)
500000:1
geluid
Geluidsvermogen (gem.)
30 watt
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA
Inclusief microfoon
Ja
Aantal luidsprekers
2
Ingebouwde subwoofer
Nee
Automatische volumeregelaar
Ja
aansluitingen en mogelijkheden
Aansluitingen
HDMI (4x), Scart, Component, USB, Ethernet LAN
Opties
SmartTV, 3D
Inclusief camera
Ja
HDMI-ingang(en)
4
Scart-ingang(en)
1
Component-ingang(en)
1
USB 2.0 poort(en)
3
Hoofdtelefoon-uitgang(en)
1
Soort tuner
analoog & digitaal
Digitale audio uitgang optisch
1
Geheugenkaartlezer
Nee
PC-ingang (VGA)
Nee
SmartTV
Ja
DLNA gecertificeerd
Ja
Teletekst
Ja
Aantal pagina's in geheugen
1200 pagina's
Ethernet LAN ingang(en)
1
DVI-ingang(en)
Nee
Ondersteunde beeldformaten
JPG
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, MPEG4, VC-1, WMV9, H.264, MPEG1, MPEG2
On Screen Display (OSD)
Ja
Elektronische TV-gids
Ja
Game modus
Ja
In te stellen schermindelingen
16:9, Zoom, Auto, 16:10
energie
Energieklasse
A
Jaarlijks energieverbruik
115 kWh
Energieverbruik (typisch.)
83 watt
Energieverbruik (gem.)
83 watt
Energieverbruik (standby)
0 watt
Energieverbruik (indien uit)
0 watt
inhoud en afmetingen
Hoogte
61,60 cm
Hoogte (met voet/standaard)
67,80 cm
Breedte
104,20 cm
Breedte (met voet/standaard)
104,20 cm
Diepte (met voet/standaard)
22,50 cm
Diepte
3,25 cm
Gewicht
14 kg
Gewicht (met voet/standaard)
15,50 kg
Bureaustandaard
Ja
VESA-montage
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
4,3
Beoordeling consumenten
8,3
Prijs / kwaliteit
-