Volg ons

Sony LED TV's vergelijken

Sony logo
Een LED TV van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
764 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Sony door BesteProduct.nl

8,5
De Sony KD-55AG9 is een prachtig gedesigned OLED-toestel dat erg fraai oogt in elke woonkamer. De gebruikersmenu’s en afstandsbediening kregen een nieuw ontwerp en dat is uitstekend geslaagd. Acoustic Surface Audio+ blijft een unieke oplossing voor het geluid, die bovendien een prima klank levert. Wie nog meer audiogeweld wilt, kan de AG9 eenvoudig als centerspeaker integreren in een oplossing met AV-receiver. De beeldkwaliteit is absoluut top, en zeker het etiket ‘Master Series’ waardig, maar de verbeteringen ten opzichte van vorig jaar zijn erg klein.
Eric Beeckmans
Eric Beeckmans
Holsbeek • 6 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Voor een scherp-geprijsde Ultra HD-televisie is de KD55X8505BB van Sony niet alleen een veelzijdig uitgeruste smart-televisie, het is ook nog eens een apparaat met hoogwaardige techniek. Beeld en geluid zijn van bovengemiddeld niveau. Ben jij iemand die van 4K-materiaal weet te genieten, dan is deze televisie voor de komende jaren een goede partner. De televisie is met zorg ontworpen en laat zich gemakkelijk en snel bedienen. De camera en de One Click Remote krijg je er standaard bij, evenals een oplopende energierekening.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Met de W705 levert Sony een televisie met een beeldkwaliteit die we van de Japanners gewend zijn. Maar het geluid van deze tv voldoet niet aan de verwachtingen. De nieuwe interface is daarentegen een grote stap vooruit. De behoorlijke techniek is weggestopt in een stevig en goed afgewerkt apparaat (maar ja, die voetsteun hè). Al met al is de W705 een bovengemiddelde tv maar wel met enige mitsen en maren. En je betaalt er meer voor dan voor de meeste standaard televisies.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Op het eerste oog lijkt de W605 van Sony een onopvallende televisie. Maar de gebruikte techniek is van bovengemiddelde kwaliteit. Het beeldscherm is zelfs van hoog niveau. Het geluid volstaat voor alledaags gebruik. De W605 is makkelijk te bedienen en heeft zeer uitgebreide smartmogelijkheden. Veel waar voor relatief weinig geld.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken