Volg ons

De beste LED TV's vergelijken

Model.FullName
Jan-Willem van den Hurk
Expert LED TV's
Voorkom dat je nieuwe nieuwe LED-tv een te klein beeldscherm heeft
De markt voor LED-televisies is de afgelopen jaren overzichtelijker geworden. Er zijn nog steeds diverse merken, maar het LED-tv-aanbod wordt met name bepaald door marktleider Samsung samen met Sony, Philips en LG. Belangrijke stap bij de keuze van de televisie is de diameter van het beeldscherm. Koop vooral geen te kleine televisie. Daar krijg je spijt van. De nieuwste LED-schermen hebben allemaal 4K-kwaliteit, ook wel Ultra HD (UHD) genoemd. 4K is vier keer zo scherp als HD. Wil je de nieuwste en beste kwaliteit beeldschermen: kijk dan eens naar de OLED-televisies van LG en Panasonic. Uitgebreide tips: 13 punten waar je op let bij het kopen van een nieuwe LED tv
t/m
826 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's door BesteProduct.nl

8,4
Geen prijzen
De OLED55E6V verscheen vorig jaar op de markt als een van de topmodellen van LG. De Nederlandse vakpers bekroonde de televisie in dat jaar zelfs met een bronzen plak in de BesteProductAwards. Een jaar later is de E7 inmiddels op de markt, maar deze is met 3400 euro voor veel consumenten onbereikbaar. De E6 geldt net zo goed dit jaar als fantastische televisie. De beeldkwaliteit is dankzij de OLED-technologie waanzinnig mooi, zwart is bij deze televisie ook écht zwart. De TV biedt 4K- en HDR-beeldkwaliteit en beschikt tevens over een ingebouwde soundbar van Harman Kardon. Enige nadeel is dat je deze niet kan verwijderen. Zeker nu de prijs onder de 2000 euro is gezakt, delen we met veel plezier de kooptip uit!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 154 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De nieuwe KS8000 van Samsung is zowel op designvlak en beeldkwaliteit een prachtige televisie. Door de bijzondere voet met een Y-vorm die ver naar achteren staat lijkt de televisie te zweven boven de kast. Een erg mooi effect. Net als alle andere KS-modellen van Samsung voldoet dit model aan de eisen voor het Ultra HD Premium logo wat HDR kwaliteit garandeert. Tel daarnaast het intuïtieve OS Tizen erbij op en dit maakt dat de stevige prijs van gemiddeld 2100 euro te verantwoorden is.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Deze 55 inch curved LED televisie van Samsung is - vanwege het strakke uiterlijk - al een plaatje om te zien. Maar wanneer je hem aanzet zie je wat Ultra HD écht inhoudt. Haarscherp beeld, ieder detail is zichtbaar wanneer in 4K resolutie gekeken wordt. Maar ook bij 'gewoon' HD wordt het beeld geupscaled, waardoor ook gewoon tv kijken veel mooier wordt. Het curved scherm aspect is een leuke gimmick; het ziet er mooi uit, maar voegt verder weinig toe. Het idee erachter is een soort 3D ervaring zonder bril te creëren, door diepte te brengen, maar dat effect wordt niet gehaald. Maar, zoals gezegd, esthetisch gezien is het zeker een pluspunt.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Samsung UE49KS7000 is dé manier om voor een acceptabele prijs in de toekomst van televisie te stappen! Voor een gemiddelde prijs van ongeveer 1500 euro haal je een Ultra HD TV van 49 inch in huis. De TV geeft een haarscherp beeld. Niet alleen bij 4K content (op Netflix bijvoorbeeld), maar hij upscaled ook je HD televisie programma's. Zo geniet je altijd van het beste beeld, of je nu het nieuws van acht uur kijkt of een film op Film1 of Netflix. Tel daarbij het ontzettend strakke design bij op en de Samsung One Connect oplossing bij op en deze tv is een absolute no brainer!
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken