Volg ons

LG LED TV's vergelijken

LG logo
Een LED TV van LG kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van LG in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
974 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van LG door BesteProduct.nl

8,6
De titel verklapt het al, maar de LG OLED55C9 is de verstandigste keus als je op zoek bent naar een moderne OLED-televisie. Het beeld is namelijk uitmuntend, het design is goed en het is na de installatie ook zeer eenvoudig om de televisie te gebruiken. Zoals met alle high-end televisies doe je er goed aan om aparte luidsprekers aan te schaffen in de vorm van een soundbar of home cinema-set, maar zelfs zonder weet de televisie een redelijk mooi geluid te produceren. Een bedrag van 1200 euro leggen veel mensen liever niet neer voor een beeldbuis, voor een model van dit kaliber valt de prijs reuze mee.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
De OLED55E6V verscheen vorig jaar op de markt als een van de topmodellen van LG. De Nederlandse vakpers bekroonde de televisie in dat jaar zelfs met een bronzen plak in de BesteProductAwards. Een jaar later is de E7 inmiddels op de markt, maar deze is met 3400 euro voor veel consumenten onbereikbaar. De E6 geldt net zo goed dit jaar als fantastische televisie. De beeldkwaliteit is dankzij de OLED-technologie waanzinnig mooi, zwart is bij deze televisie ook écht zwart. De TV biedt 4K- en HDR-beeldkwaliteit en beschikt tevens over een ingebouwde soundbar van Harman Kardon. Enige nadeel is dat je deze niet kan verwijderen. Zeker nu de prijs onder de 2000 euro is gezakt, delen we met veel plezier de kooptip uit!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Over het nut van een gebogen display op een televisie kun je nog altijd een boompje opzetten. Dat doen fabrikanten inmiddels zelf ook en daarom brengen ze tegenwoordig ook weer high end platte tv's uit. Maar met de LG 55EG920V 4K OLED-televisie heeft LG wel weer bewezen een geweldig mooi apparaat met dito beeldkwaliteit neer te kunnen zetten. Vind jij, om wat voor reden dan ook, een curved tv toegevoegde waarde hebben? Dan is deze unit absoluut een kooptip, met dank aan de geweldige OLED-techniek. Moet je alleen wel de beurs durven trekken.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
8,8
Geen prijzen
Wat een heerlijke tv. Wat een prachtige beeldkwaliteit. Wat een zwartwaarden. Wat een heerlijk besturingssysteem. Soms zijn we bij BesteProduct ongegeneerd enthousiast. De LG EG960V is een kijkje in de toekomst. Zo moeten alle tv's er over een paar jaar uitzien. Het liefst nu al, maar met zijn hoge prijskaartje van 7000 euro kun je haast niet anders dan stellen dan dat dit er eentje voor mensen die in de Quote 500 staan. Laten we hopen dat dit binnen een kwart decennium betaalbaar wordt!
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken