Volg ons

Panasonic LED TV's

Panasonic
Een LED TV van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
884 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Panasonic door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De TX40DS630 heeft alles aan boord om je een prettige kijkervaring in de woonkamer te bezorgen. Goede beeld- en geluidskwaliteit, een directe Netflix-knop op je afstandsbediening om razendsnel te streamen en een fijn design. Dat de rest van deze smart-televisie misschien wat eenvoudig is, is niet erg. Met een prijs van om en nabij de € 680,- is dit absoluut een kooptip!
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De Panasonic TX-55AX900 is het topmodel uit de televisielijn van de Japanse fabrikant. Dan mag je dus het nodige verwachten. Het merk claimt betere zwartwaarden dan een gemiddelde plasma-tv te hebben, maar qua contrast lijkt het model daar niet echt mee te wedijveren. Bovendien heeft de AX900 een wel erg hoog prijskaartje en kun je je afvragen of het mede daardoor niet slimmer is om te wachten of te sparen voor een OLED-televisie van bijvoorbeeld LG. Komt bij dat Panasonic weliswaar vooruitgang heeft geboekt op het gebied van Smart, maar nog altijd zijn er op dat vlak betere alternatieven. Tegelijkertijd haal je met deze 4K-tv een prima tv in huis waar je jaren mee vooruit kan.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
De AS750 van Panasonic is een uniek tv-model. Kenmerkend is niet alleen de grijze vormgeving (je moet ervan houden), maar ook de features in de vorm van een extra digitale tuner en een uitgebreid aantal aansluitmogelijkheden. De beeld- en geluidskwaliteit scoren niet het hoogste aantal punten, helaas. Toch is de unieke TX-42AS750E een goede keuze als de ‘specs’ toevallig precies aan jouw behoeften voldoen of wanneer je meteen al gecharmeerd was van het ontwerp. De aanschafprijs van deze televisie is overigens wel relatief hoog.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De AS600 van Panasonic is een gebruiksvriendelijke televisie met meer dan standaard smartmogelijkheden. Weinigen zullen zich storen aan het ontwerp van deze televisie. Hoogstens zou je kunnen verlangen naar een iets betere beeldkwaliteit en vooral ook een betere geluidskwaliteit.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken