Volg ons

Panasonic LED TV's vergelijken

Panasonic logo
Een LED TV van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
892 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Panasonic door BesteProduct.nl

9,1
Wie een televisie zoekt die zo goed als geen compromissen maakt op vlak van beeldkwaliteit zet deze Panasonic op zijn lijst. Het OLED-scherm zorgt voor topcontrast, levert veel zwartdetail en een uitermate accurate kleurweergave. De HCX Pro-beeldprocessor levert top upscaling en beeldverwerking. Dankzij ondersteuning voor alle belangrijke HDR-standaarden geniet je steeds van het beste HDR-beeld. Een echte aanrader voor filmfans. Ook gamers kunnen dankzij de lage input-lag voor dit model kiezen, tenzij je het ontbreken van VRR belangrijk vindt.
Eric Beeckmans
Eric Beeckmans
Holsbeek • 7 reviews
Lees de hele review
9,1
Nagenoeg alle moderne smart-tv’s vereisen een los audiosysteem om een fatsoenlijk geluid te realiseren. Deze TX-55GZW2004 vormt hierop een uitzondering, want de forse behuizing herbergt een compleet audiosysteem met Dolby Atmos-ondersteuning. Ideaal voor filmliefhebbers die het liefst een enkel apparaat als thuisbioscoop aanschaffen. De videokwaliteit van het OLED-scherm is indrukwekkend. Of je nou een game speelt, binge-watcht op Netflix of naar reguliere televisie kijkt, de hoogstaande beelden komen bij iedere bron bovendrijven. Speel je 4K-beelden met HDR-ondersteuning af, dan laat deze televisie met zijn intensieve kleuren, diepe contrastwaarden en hoge detaillering pas echt zien wat hij kan.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 10 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De TX40DS630 heeft alles aan boord om je een prettige kijkervaring in de woonkamer te bezorgen. Goede beeld- en geluidskwaliteit, een directe Netflix-knop op je afstandsbediening om razendsnel te streamen en een fijn design. Dat de rest van deze smart-televisie misschien wat eenvoudig is, is niet erg. Met een prijs van om en nabij de € 680,- is dit absoluut een kooptip!
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De Panasonic TX-55AX900 is het topmodel uit de televisielijn van de Japanse fabrikant. Dan mag je dus het nodige verwachten. Het merk claimt betere zwartwaarden dan een gemiddelde plasma-tv te hebben, maar qua contrast lijkt het model daar niet echt mee te wedijveren. Bovendien heeft de AX900 een wel erg hoog prijskaartje en kun je je afvragen of het mede daardoor niet slimmer is om te wachten of te sparen voor een OLED-televisie van bijvoorbeeld LG. Komt bij dat Panasonic weliswaar vooruitgang heeft geboekt op het gebied van Smart, maar nog altijd zijn er op dat vlak betere alternatieven. Tegelijkertijd haal je met deze 4K-tv een prima tv in huis waar je jaren mee vooruit kan.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken