Volg ons

Philips LED TV's vergelijken

Philips logo
Een LED TV van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
249 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Philips door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
Philips heeft met zijn Ambilight-techniek al jaren iets bijzonders in huis. Maar je kunt niet eeuwig blijven teren op het succes van led-lampjes op de achterkant van je tv. Anno 2015 moet een flatscreen meer kunnen. Het merk hoopte met Android een sterke Smart-TV troef in handen te hebben, maar bij de 40PFK6510 is dat helaas niet het geval. Komt bij dat Ambilight op een 40 inch televisie eigenlijk een beetje teveel van het goede is. Een gevalletje: net-niet, dus.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Op de beeldkwaliteit van de PFK6409 is niet heel veel aan te merken en ook het geluid is voor een standaard LED-tv naar verwachting. De extra mogelijkheden zijn daarentegen verbazingwekkend bovengemiddeld. Maar die worden enorm geplaagd door de traagheid van het apparaat. De 6-serie van Philips is geen onaardige serie maar blinkt nergens echt in uit.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Philips levert met de PFK7509 een mooie en goed ontworpen televisie af, waar je stevig voor betaalt. De beeldtechniek is van hoog niveau en eindelijk is er ook eens intrinsieke aandacht voor de geluidskwaliteit van een platte televisie. Dat zou een goede reden zijn voor de aankoop van deze LED-tv. Je kiest deze tv niet voor het specifieke SmartTV-gedeelte, maar het apparaat kent wel uitgebreide en relatief gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
Als je voor niet al te veel geld een televisie zoekt met een aardig beeld en ook nog eens goed gebruik wil maken van internet op je tv, kan je voor deze televisie kiezen. Als je op zoek bent naar de nieuwste features en een uitstekend beeld en bent bereid daar ook meer geld voor neer te tellen, kun je beter voor een ander model gaan.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken