Volg ons

Philips LED TV's vergelijken

Philips logo
Een LED TV van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
874 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Philips door BesteProduct.nl

7,7
Ben je op zoek naar degelijke gezinstelevisie, met een extraatje zoals Ambilight, dan is de Philips 55PUS7304 een degelijke keuze. Zijn zwakke punt is HDR-weergave, die door een lage maximale helderheid en beperkt kleurbereik te veel aan impact verliest. Kijk je bij veel omgevingslicht, en kijk je een varia aan verschillende content, dan presteert hij goed. De Android smart tv-omgeving biedt je tal van streamingopties, een Google Assistant en ingebouwde Chromecast.
Eric Beeckmans
Eric Beeckmans
Holsbeek • 6 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Philips heeft met zijn Ambilight-techniek al jaren iets bijzonders in huis. Maar je kunt niet eeuwig blijven teren op het succes van led-lampjes op de achterkant van je tv. Anno 2015 moet een flatscreen meer kunnen. Het merk hoopte met Android een sterke Smart-TV troef in handen te hebben, maar bij de 40PFK6510 is dat helaas niet het geval. Komt bij dat Ambilight op een 40 inch televisie eigenlijk een beetje teveel van het goede is. Een gevalletje: net-niet, dus.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Op de beeldkwaliteit van de PFK6409 is niet heel veel aan te merken en ook het geluid is voor een standaard LED-tv naar verwachting. De extra mogelijkheden zijn daarentegen verbazingwekkend bovengemiddeld. Maar die worden enorm geplaagd door de traagheid van het apparaat. De 6-serie van Philips is geen onaardige serie maar blinkt nergens echt in uit.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Philips levert met de PFK7509 een mooie en goed ontworpen televisie af, waar je stevig voor betaalt. De beeldtechniek is van hoog niveau en eindelijk is er ook eens intrinsieke aandacht voor de geluidskwaliteit van een platte televisie. Dat zou een goede reden zijn voor de aankoop van deze LED-tv. Je kiest deze tv niet voor het specifieke SmartTV-gedeelte, maar het apparaat kent wel uitgebreide en relatief gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken