Volg ons

Samsung LED TV's vergelijken

Samsung logo
Een LED TV van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare LED TV's van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de LED TV's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
804 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Led tv: tips en overzicht van led-televisies

Best geteste LED TV's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste LED TV's van Samsung door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
De nieuwe KS8000 van Samsung is zowel op designvlak en beeldkwaliteit een prachtige televisie. Door de bijzondere voet met een Y-vorm die ver naar achteren staat lijkt de televisie te zweven boven de kast. Een erg mooi effect. Net als alle andere KS-modellen van Samsung voldoet dit model aan de eisen voor het Ultra HD Premium logo wat HDR kwaliteit garandeert. Tel daarnaast het intuïtieve OS Tizen erbij op en dit maakt dat de stevige prijs van gemiddeld 2100 euro te verantwoorden is.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,6
Deze 55 inch curved LED televisie van Samsung is - vanwege het strakke uiterlijk - al een plaatje om te zien. Maar wanneer je hem aanzet zie je wat Ultra HD écht inhoudt. Haarscherp beeld, ieder detail is zichtbaar wanneer in 4K resolutie gekeken wordt. Maar ook bij 'gewoon' HD wordt het beeld geupscaled, waardoor ook gewoon tv kijken veel mooier wordt. Het curved scherm aspect is een leuke gimmick; het ziet er mooi uit, maar voegt verder weinig toe. Het idee erachter is een soort 3D ervaring zonder bril te creëren, door diepte te brengen, maar dat effect wordt niet gehaald. Maar, zoals gezegd, esthetisch gezien is het zeker een pluspunt.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Samsung UE49KS7000 is dé manier om voor een acceptabele prijs in de toekomst van televisie te stappen! Voor een gemiddelde prijs van ongeveer 1500 euro haal je een Ultra HD TV van 49 inch in huis. De TV geeft een haarscherp beeld. Niet alleen bij 4K content (op Netflix bijvoorbeeld), maar hij upscaled ook je HD televisie programma's. Zo geniet je altijd van het beste beeld, of je nu het nieuws van acht uur kijkt of een film op Film1 of Netflix. Tel daarbij het ontzettend strakke design bij op en de Samsung One Connect oplossing bij op en deze tv is een absolute no brainer!
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De Samsung UE49KU6400 heeft een knap design, moderne features en ondersteunt de 4K-resolutie. Doorgaans betaal je voor een combinatie van die drie goede eigenschappen een flinke duit. Met 1100 euro is dit echter geen extreem dure jongen. Zoek jij een televisie die klaar is voor de toekomst? Dan kan dit zomaar de goede keuze zijn.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

LED TV: de populairste merken