Volg ons

De beste media spelers vergelijken

t/m
97 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: 7 stappen die je helpen bij het kopen van een mediaspeler
Het is tegenwoordig erg makkelijk en leuk om de films en series te kijken die jij leuk vindt: het downloadtijdperk heeft ervoor gezorgd dat we massaal onze content binnen kunnen halen en we komen haast tijd te kort om alles te bekijken of luisteren. Juist
Lees de koopgids

Best geteste media spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste media spelers door BesteProduct.nl

9,0
Voor downloadfanaten is Kodi zo’n beetje het walhalla. Logisch, want deze mediasoftware toont al je films, series en muziek in een oogstrelende gebruikersomgeving en speelt alle gangbare mediabestanden ook nog eens probleemloos af. Met de laagdrempelige mediaspeler Eminent EM7680 profiteer je van alle mogelijkheden van Kodi, zoals het kijken van haarscherpe 4K-films in een resolutie van 3840 × 2160 pixels. De EM7680 bezit geen eigen harde schijf om mediabestanden op te slaan. Wel kun je via de drie usb-poorten aan de zijkant externe opslagdragers aansluiten.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
7,5
De goedkoopste manier om via een extern apparaat 4K-beelden op je televisie te tonen, is via de Google Chromecast Ultra. Dit apparaatje kost namelijk amper tachtig euro. Vergeleken met de reguliere Chromecast heeft de behuizing een ethernetpoort, waardoor beelden in een hoge resolutie moeiteloos je televisie bereiken. De bediening vanaf een smartphone werkt uiterst soepel, waarbij je vanaf een iOS- of Android-toestel bijvoorbeeld aangeeft naar welke Netflix-film of NPO Start-uitzending je wilt kijken. Voor het afspelen van eigen mediabestanden is de Chromecast Ultra minder geschikt.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
9,3
Een ideale mediaspeler speelt zowel eigen videobestanden als Netflix-streams in 4K af. De Nvidia Shield TV is zowat de enige mediaspeler die dit kunstje beheerst, want dit apparaat accepteert zo’n beetje alle gangbare mediaformaten en diverse bekende videodiensten in de hoogste kwaliteit. Android TV biedt als besturingssysteem een zeer vlotte en gebruiksvriendelijke interface. De apps van YouTube en Netflix zijn speciaal voor het grote scherm ontworpen, terwijl je de inhoud van overige mobiele apps dankzij de ingebouwde Chromecast-module kunt streamen. Hiervoor heb je wel een smartphone of tablet nodig. Het enige minpunt dat we kunnen bedenken, is dat de Shield TV audio alleen via HDMI uitstuurt. Met name op oudere receivers geeft dat problemen.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
6,9
Na het uitpakken van de COOD-E TV 4K kunnen we ons amper voorstellen dat er in dit kastje een volwaardige mediaspeler schuilt. Het apparaatje is namelijk nogal klein van stuk. Toch heeft de fabrikant een behoorlijke mediaprocessor ingebouwd, waardoor je opvallend vlot door het Android-menu kunt navigeren. Hoewel de hardware krachtig genoeg is om Netflix-streams in de hoogste resolutie af te werken, lukt dat wegens licentieperikelen helaas niet. YouTube en eigen mediabestanden speel je wel moeiteloos in 4K af. Tot slot is de navigatie binnen Android-apps met de meegeleverde afstandsbediening een heikel punt, want hiervoor heb je eigenlijk een los verkrijgbare airmouse nodig.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review

Media speler: de populairste merken