Volg ons

Google media spelers

Google
Een media speler van Google kopen? Bekijk alle verkrijgbare media spelers van Google in het onderstaande overzicht. Klik op de media spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
114 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: 7 stappen die je helpen bij het kopen van een mediaspeler
Het is tegenwoordig erg makkelijk en leuk om de films en series te kijken die jij leuk vindt: het downloadtijdperk heeft ervoor gezorgd dat we massaal onze content binnen kunnen halen en we komen haast tijd te kort om alles te bekijken of luisteren. Juist
Lees de koopgids

Best geteste media spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste media spelers van Google door BesteProduct.nl

7,5
De goedkoopste manier om via een extern apparaat 4K-beelden op je televisie te tonen, is via de Google Chromecast Ultra. Dit apparaatje kost namelijk amper tachtig euro. Vergeleken met de reguliere Chromecast heeft de behuizing een ethernetpoort, waardoor beelden in een hoge resolutie moeiteloos je televisie bereiken. De bediening vanaf een smartphone werkt uiterst soepel, waarbij je vanaf een iOS- of Android-toestel bijvoorbeeld aangeeft naar welke Netflix-film of NPO Start-uitzending je wilt kijken. Voor het afspelen van eigen mediabestanden is de Chromecast Ultra minder geschikt.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review

Media speler: de populairste merken