Volg ons

Cood-E media spelers

Cood-E
Een media speler van Cood-E kopen? Bekijk alle verkrijgbare media spelers van Cood-E in het onderstaande overzicht. Klik op de media spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
114 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: 7 stappen die je helpen bij het kopen van een mediaspeler
Het is tegenwoordig erg makkelijk en leuk om de films en series te kijken die jij leuk vindt: het downloadtijdperk heeft ervoor gezorgd dat we massaal onze content binnen kunnen halen en we komen haast tijd te kort om alles te bekijken of luisteren. Juist
Lees de koopgids

Best geteste media spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste media spelers van Cood-E door BesteProduct.nl

6,9
Na het uitpakken van de COOD-E TV 4K kunnen we ons amper voorstellen dat er in dit kastje een volwaardige mediaspeler schuilt. Het apparaatje is namelijk nogal klein van stuk. Toch heeft de fabrikant een behoorlijke mediaprocessor ingebouwd, waardoor je opvallend vlot door het Android-menu kunt navigeren. Hoewel de hardware krachtig genoeg is om Netflix-streams in de hoogste resolutie af te werken, lukt dat wegens licentieperikelen helaas niet. YouTube en eigen mediabestanden speel je wel moeiteloos in 4K af. Tot slot is de navigatie binnen Android-apps met de meegeleverde afstandsbediening een heikel punt, want hiervoor heb je eigenlijk een los verkrijgbare airmouse nodig.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review

Media speler: de populairste merken