Volg ons

Nvidia media spelers

Nvidia
Een media speler van Nvidia kopen? Bekijk alle verkrijgbare media spelers van Nvidia in het onderstaande overzicht. Klik op de media spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
114 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: 7 stappen die je helpen bij het kopen van een mediaspeler
Het is tegenwoordig erg makkelijk en leuk om de films en series te kijken die jij leuk vindt: het downloadtijdperk heeft ervoor gezorgd dat we massaal onze content binnen kunnen halen en we komen haast tijd te kort om alles te bekijken of luisteren. Juist
Lees de koopgids

Best geteste media spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste media spelers van Nvidia door BesteProduct.nl

9,3
Een ideale mediaspeler speelt zowel eigen videobestanden als Netflix-streams in 4K af. De Nvidia Shield TV is zowat de enige mediaspeler die dit kunstje beheerst, want dit apparaat accepteert zo’n beetje alle gangbare mediaformaten en diverse bekende videodiensten in de hoogste kwaliteit. Android TV biedt als besturingssysteem een zeer vlotte en gebruiksvriendelijke interface. De apps van YouTube en Netflix zijn speciaal voor het grote scherm ontworpen, terwijl je de inhoud van overige mobiele apps dankzij de ingebouwde Chromecast-module kunt streamen. Hiervoor heb je wel een smartphone of tablet nodig. Het enige minpunt dat we kunnen bedenken, is dat de Shield TV audio alleen via HDMI uitstuurt. Met name op oudere receivers geeft dat problemen.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review

Media speler: de populairste merken