Volg ons

Inventum melkopschuimers vergelijken

Inventum logo
Een melkopschuimer van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
128 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van Inventum door BesteProduct.nl

7,4
Het is lastig om de Inventum MK351 direct als een aanrader te bestempelen. Het voelt aan als een degelijk product dat een goed melkschuim produceert, maar daar staat tegenover dat het apparaat veel te makkelijk overstroomt. Toch mogen we gezien de prijs eigenlijk niet klagen, want met een winkelprijs van nog geen 31 euro is het de goedkoopste melkopschuimer op BesteProduct.nl. Mocht je regelmatig meerdere kopjes cappuccino tegelijkertijd willen maken, dan adviseren we je om verder te kijken, maar als het meestal blijft bij één of twee kopjes dan is het een prima apparaat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,4
De Inventum MK350 is een melkopschuimer, die simpelweg doet wat hij moet doen: melk opschuimen. Zonder opsmuk en voor een aantrekkelijke prijs. De temperatuur van de schuim zou een tikje hoger kunnen, maar dat doet niets af aan de gladde volle schuim. Deze melkopschuimer is gewoon een uitstekende koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,6
De Inventum MK460 is een compacte melkopschuimer die weinig ruimte op je aanrecht in beslag neemt. Je kan er koud of warm schuim mee maken en de schuim is van goede kwaliteit. Lekker luchtig en ook stevig genoeg. Mensen met grote handen kunnen de garde van dit apparaat misschien wat lastig plaatsen, maar verder is het apparaat zeer makkelijk te bedienen. De prijs van 50 euro staat zeker in verhouding tot de kwaliteit die je ervoor krijgt. Wat mij betreft echt een aanrader, dus ook een kooptip!
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De Inventum MK450 is een fijne melkopschuimer die in 90 seconden goede schuim maakt. Het apparaat heeft een strak uiterlijk, is makkelijk in het onderhoud en maakt tijdens het gebruik erg weinig geluid. Daarnaast is 'ie makkelijk op te pakken aan de ribbelrand en eenvoudig in de bediening. Daardoor is deze Inventum een ongecompliceerde en welkome aanvulling in de keuken.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken