Volg ons

Inventum melkopschuimers

Inventum
Een melkopschuimer van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
141 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van Inventum door BesteProduct.nl

8,4
De Inventum MK350 is een melkopschuimer, die simpelweg doet wat hij moet doen: melk opschuimen. Zonder opsmuk en voor een aantrekkelijke prijs. De temperatuur van de schuim zou een tikje hoger kunnen, maar dat doet niets af aan de gladde volle schuim. Deze melkopschuimer is gewoon een uitstekende koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review
8,6
De Inventum MK460 is een compacte melkopschuimer die weinig ruimte op je aanrecht in beslag neemt. Je kan er koud of warm schuim mee maken en de schuim is van goede kwaliteit. Lekker luchtig en ook stevig genoeg. Mensen met grote handen kunnen de garde van dit apparaat misschien wat lastig plaatsen, maar verder is het apparaat zeer makkelijk te bedienen. De prijs van 50 euro staat zeker in verhouding tot de kwaliteit die je ervoor krijgt. Wat mij betreft echt een aanrader, dus ook een kooptip!
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 16 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De Inventum MK450 is een fijne melkopschuimer die in 90 seconden goede schuim maakt. Het apparaat heeft een strak uiterlijk, is makkelijk in het onderhoud en maakt tijdens het gebruik erg weinig geluid. Daarnaast is 'ie makkelijk op te pakken aan de ribbelrand en eenvoudig in de bediening. Daardoor is deze Inventum een ongecompliceerde en welkome aanvulling in de keuken.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 16 reviews
Lees de hele review
6,7
De Inventum MK650 heeft een mooie en betrouwbare vormgeving. De kwaliteit van het schuim is eigenlijk te vast voor een originele cappuccino of latte macchiato. Daarnaast gaat het schenken door het grote tuitje erg moeilijk en valt het reinigen tegen. Dit komt omdat de inham op de bodem, waar het spoeltje in staat, voor extra randjes zorgt. Hier kan melk in gaan aankoeken. Dankzij de niet zo hoge vraagprijs is het toch een 'oké apparaatje', dat doet wat het moet doen.
Manouk Hiddinga
Manouk Hiddinga
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken