Volg ons

Melitta melkopschuimers vergelijken

Melitta logo
Een melkopschuimer van Melitta kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van Melitta in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
126 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van Melitta door BesteProduct.nl

7,2
De Melitta Cremio II is haast volledig uitgevoerd in het maagdelijk wit. Het merk sponsort Manchester United, maar zou dus zo over kunnen stappen naar Real Madrid. Zonder gekheid, deze melkopschuimer oogt misschien niet premium, maar zit best goed in elkaar. Een modelletje waterkoker dat makkelijk te bedienen is. Zet ‘m aan en binnen anderhalve minuut heb je ruim voldoende warme melkschuim in de kan. Het schuim is wat aan de zware kant, maar de smaak en temperatuur zijn dik in orde. De prijs van 65 euro is in orde als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. Net niet kooptip-waardig, maar zeker een fijne en eenvoudig te bedienen melkopschuimer.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
De Melitta Cremio melkopschuimer is al enkele jaren op de markt, maar dit model is bij veel webwinkels nog steeds een graag geziene gast. De melkopschuimer oogt ook sierlijk en degelijk. Het schuim voor de cappuccino doet je in eerste instantie likkebaarden: mooi vol en bijna romig. De te koude temperatuur van het schuim doet echter afbreuk aan deze verder prima melkopschuimer.
Eelko Wester
Eelko Wester
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken