Volg ons

CASO Germany melkopschuimers vergelijken

CASO Germany logo
Een melkopschuimer van CASO Germany kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van CASO Germany in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
97 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van CASO Germany door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
De CASO Germany Fomini Jet 1650 is een apparaat die het goed doet op alle fronten. Ik ben erg kritisch, maar deze melkopschuimer is fantastisch. Goede vormgeving, makkelijk te bedienen, geweldig goed schuim en bovenal prima schoon te maken. Als kers op de slagroom: ik heb geen een keer aangebrande melk op de bodem gehad! Het is jammer dat ik het apparaat weer moest inleveren na test-gebruik...
Manouk Hiddinga
Manouk Hiddinga
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
Ook CASO heeft een melkopschuimer in staafmixer-vorm uitgebracht, de Germany Fomini 1610. In principe lijken ze allemaal op elkaar en doen ze ook allemaal wat ze moeten doen. Zo ook deze van CASO. Je hebt zelf in de hand hoe je je schuim wilt maken. Waar CASO zich dan wel weer mee onderscheidt, is de hippe standaard die erbij geleverd wordt... kan hij toch nog fancy op het aanrecht staan!
Manouk Hiddinga
Manouk Hiddinga
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review
5,0
Geen prijzen
De CASO Germany Crema is een niet al te fijne melkopschuimer! Hij heeft om te beginnen een hoge vraagprijs en daarnaast presteert hij onder de maat. Ik zou 'm - met de verschillende resultaten die hij geeft - als onbetrouwbaar bestempelen. Ondanks het prima uiterlijk en de verschillende mogelijkheden (koud schuim, warm schuim en opwarmen) die de Germany Crema biedt, komt hij niet zo goed uit de test.
Manouk Hiddinga
Manouk Hiddinga
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review
8,6
Het maken van een goede melkopschuimer hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Dat bewijst Caso Germany met de Fomini Crema. Deze handzame melkopschuimer doet gewoon precies waarvoor hij is gemaakt: op een eenvoudige manier prima melkschuim produceren. En dat ook nog eens voor een prettige prijs.
Eelko Wester
Eelko Wester
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken