Volg ons

De beste melkopschuimers vergelijken

Model.FullName
Eelko Wester
Expert melkopschuimers
De lekkerste schuim maak je met een goede opschuimer én verse volle melk
Nederland begint steeds meer een koffieland te worden. Vooral de cappuccino is erg populair. Met een goede melkopschuimer kun je die thuis ook prima maken. Met moderne melkopschuimers maak je in een handomdraai heerlijke, volle schuim. Je vult de opschuimer met melk, druk op de knop, even wachten en klaar is de schuim. Iedereen kan het. Het formaat van de melkopschuimer is een belangrijke afweging voor de aanschaf. Ben je alleen, neem dan een kleinere opschuimer. Met grote melkopschuimers kun je vaak niet eens melk voor één cappuccino opschuimen. Ik controleer bij het testen van melkopschuimers behalve de kwaliteit van de schuim ook de temperatuur. Te koude schuim is niet lekker, maar dat geldt net zo goed voor schuim die heter wordt dan 70 graden. Gelukkig komt dat laatste nauwelijks voor.
t/m
119 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl

7,3
Hartstikke goede melkopschuimer, deze Cremalatte 869 van Solis. Een stille jongen die lekker luchtig schuim maakt en een prima degelijk design heeft. Doet er met drieënhalve minuut wel iets langer over dan gemiddeld. Daarnaast ligt de prijs met 80 euro een paar tientjes hoger dan wat je doorgaans betaalt voor deze kwaliteit. Hierdoor mist hij net de kooptip, maar dat doet niets af aan de prima prestaties.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,2
De Aerolatte Grande ziet eruit als een waterkoker, maar dan wel een hele deftige. De glanzende afwerking is fraai, al is ‘ie daardoor wel wat vingerafdruk gevoelig. Warme schuim maakt hij binnen anderhalve minuut klaar en smaakt goed, al zijn er modellen die het nog luchtiger en zoeter maken. Al met al een prima melkopschuimer die met ruim 70 euro wel een tikkeltje aan de dure kant is.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
8,4
De Inventum MK350 is een melkopschuimer, die simpelweg doet wat hij moet doen: melk opschuimen. Zonder opsmuk en voor een aantrekkelijke prijs. De temperatuur van de schuim zou een tikje hoger kunnen, maar dat doet niets af aan de gladde volle schuim. Deze melkopschuimer is gewoon een uitstekende koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
8,1
Nagenoeg alle melkopschuimers hebben als probleem dat ze ongeschikt zijn om één cappuccino mee te maken. De minimale hoeveelheid melk is dan veel te veel voor één kop, waardoor je elke keer melk moet weggooien. De Philips Senso CA6500/60 heeft dat kunstje wel onder knie. De Senseo maakt niet alleen de juiste hoeveelheid, maar de kwaliteit is uitstekend.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken