Volg ons

Sony minisets vergelijken

Sony logo
Een miniset van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare minisets van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de minisets om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
145 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Miniset: Koopgids voor minisets
Miniset kopen? Lees onze handige tips en advies voor wanneer je een miniset wilt kopen!
Lees de koopgids

Best geteste minisets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste minisets van Sony door BesteProduct.nl

7,4
Over de Sony CMT-SBT100B kunnen we kort zijn. De prijs-kwaliteitverhouding van deze set is niet te verslaan. Met de CMT-SBT100B heb je een mooi ogend apparaat, leuke luidsprekers en een prettige bediening. Deze miniset beschikt o.a. over bluetooth, DAB+ en een redelijk geluid. Voor deze prijs echt een prima koop.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Met de Sony MHC-V71D party speaker kun je een feestje bouwen. Deze multifunctionele speaker heeft alles in huis wat je nodig hebt voor een mooi feestje. Zo kun je via Bluetooth je favoriete muziek streamen naar de speaker, maar kun je ook een old-school CD afspelen, radio luisteren of je muziek van USB afspelen. Door de speaker via HDMI aan je televisie te koppelen, kun je hem zelfs gebruiken als DVD-speler. Met de ingebouwde 360-graden verlichting, karaoke-mogelijkheden en gave DJ-functies maak je het feestje helemaal compleet. En is het feestje afgelopen? Dankzij de ingebouwde wieltjes zet je de speaker ook eenvoudig weer aan de kant.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Als je een veelzijdig mini-hifi-systeem zoekt met een goed geluid voor een leuke prijs, hoef je bij de Sony CMT-CX5 niet langer te twijfelen. Als je een nieuwe installatie voor in de woonkamer zoekt, komen de luidsprekers van de CMT-CX5 tekort. Mensen uit de grensstreek, waar weinig (commerciële) radiozenders te ontvangen zijn, moeten er rekening mee houden dat er geen kabelaansluiting op zit.
Gert-Jan Verstegen
Gert-Jan Verstegen
Rotterdam • 3 reviews
Lees de hele review

Miniset: de populairste merken