Volg ons

Panasonic minisets vergelijken

Panasonic logo
Een miniset van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare minisets van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de minisets om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
130 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Miniset: Koopgids voor minisets
Miniset kopen? Lees onze handige tips en advies voor wanneer je een miniset wilt kopen!
Lees de koopgids

Best geteste minisets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste minisets van Panasonic door BesteProduct.nl

7,3
Panasonic biedt met de SC-PMX152EGS een hele mooie miniset met een set stijlvolle luidsprekers. De mogelijkheden van deze set zijn ongekend, maar daar hangt dan ook wel een stevig prijskaartje aan.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
6,8
De Panasonic SC-PM250 is een miniset in de budgetklasse. Betekent dat dat je dit apparaat moet overslaan? Nee! Denk wel even na wat je eisen zijn aan een miniset. Gaat het jou om een muziekje op de achtergrond, DAB radio luisteren of je streaming music-abo gebruiken voor de laatste hits? Prima, dat kan deze miniset allemaal. Verwacht gewoon geen top design, de beste kwaliteit gebruikte materialen en luxe opties op deze miniset. Daarvoor moet je meer uitgeven.
Matthijs Jansen
Matthijs Jansen
Wittenveen • 16 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Alle bekende merken hebben wel een vertegenwoordiger in de 'miniset' klasse. Welke miniset bij jou past hangt van je budget en eisen af. Deze set koop je omdat je wel kwaliteit in een klein jasje wilt, maar niet een oneindig budget hebt. Het is goed denkbaar dat je nu nog een 'ouderwetse' losse componenten hifi-set hebt die veel ruimte inneemt en je toch al muziek wilt gaan streamen. Ik ben best onder de indruk van het uiterlijk en prestaties van het kleine apparaatje.
Matthijs Jansen
Matthijs Jansen
Wittenveen • 16 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
Panasonic laat met de SC-PMX5, een set met tuner, cd-speler en iPod-dock, horen dat het absoluut niet slecht hoeft te zijn dat vorm tegenwoordig voor de sound gaat. Al is het natuurlijk geen high end. Een leuke miniset als je een enigszins simpele audioset wilt hebben die stiekem best veel kan. De audiofiel zal meer verwachten van een set, evenals de grootwoners.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Miniset: de populairste merken