Volg ons

Philips minisets vergelijken

Philips logo
Een miniset van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare minisets van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de minisets om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
131 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Miniset: Koopgids voor minisets
Miniset kopen? Lees onze handige tips en advies voor wanneer je een miniset wilt kopen!
Lees de koopgids

Best geteste minisets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste minisets van Philips door BesteProduct.nl

7,8
Een feestje bouwen met de NTX400 van Philips. Het apparaat dat muziek en lichteffecten samenbrengt in een groot jasje. Een torenmodel party speaker met een vermogen van 1000 watt en daarnaast uitgerust met maar liefst 260.000 ingebouwde LED-lampjes. Kortom: party time. Deze speaker heeft diverse mogelijkheden in huis. Je hebt de beschikking over een radiofunctie, CD-speler, USB-poort, aux-aansluiting en Bluetooth om muziek te beluisteren. Met de ingebouwde equalizer kun je het geluid nog wat verder naar wens instellen. We missen de subwoofer, de bas is door dit gebrek soms een tikkeltje gemaakt. En om heel eerlijk te zijn, hou je niet zo van al die lichtjes en ga je puur voor goed geluid, dan kun je sowieso beter een goede draadloze Bluetooth speaker in huis halen voor jouw top feest!
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Geluid is altijd een persoonlijke beleving en de kwaliteit ervan mag ook afhankelijk zijn van de prijs van het gehele systeem. Goed en slecht staat ook altijd in relatie met de prijs die je ervoor betaalt. Ik vind het echter verrassend hoe er uit zo’n relatief kleine audioset zo’n geluid kan komen. De BTB3370 biedt voldoende mogelijkheden om van muziek te kunnen genieten tegen niet al te hoge kosten.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
Met deze 'izzy-link'-set doe je een redelijke koop, voor hetzelfde geld of minder kun je echter wel een betere audio-set krijgen als je geen luidsprekers in andere kamers er aan wilt koppelen. Of hij goed genoeg is om als basis te dienen voor je muziek door het hele huis? Ik denk het wel. De mogelijkheid om geluidsboxen in andere kamers op draadloos aan te sluiten is echter niet getest en is dus ook niet meegenomen in deze beoordeling.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Als je de stoere uitstraling van een modern muzieksysteem net zo belangrijk vindt als een krachtig geluid (en je niet allergisch bent voor blauwe tinten), en niet te veel wilt uitgeven dan is de Philips FWM200D een goede keus. Als de prijs niet allesbepalend is bij de aanschaf van een hifi-systeem, en je voor wat meer geld op de koop toeneemt dat veel apparaten er dan uiterlijk wat saaier uitzien, maar nog net iets meer kunnen bieden.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

Miniset: de populairste merken