Volg ons

De beste minisets vergelijken

Profiel foto Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Expert minisets
Een miniset is een complete multimedia unit in het klein
Veel audioapparaten zijn groot en log. Maar wat als je liever geen hifi-systeem opvallend in de kamer hebt staan, raden we je aan een miniset aan te schaffen. Een miniset is tegenwoordig veel meer dan een kleine stereotoren. Een miniset is een complete multimedia unit in het klein. Veel minisets beschikken over een usb aansluiting en de mogelijkheden om je iPod of iPhone (draadloos) aan te sluiten en op te laden. Daarnaast beschikken de beste minisets natuurlijk ook nog steeds over de ‘oude’ toepassingen zoals het afspelen van cd’s en radio. Door het compacte formaat kun je de minisets ook gemakkelijk kwijt in bijvoorbeeld de keuken of slaapkamer.
t/m
159 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Miniset: Koopgids voor minisets
Miniset kopen? Lees onze handige tips en advies voor wanneer je een miniset wilt kopen!
Lees de koopgids

Best geteste minisets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste minisets door BesteProduct.nl

8,0
Het CEOL N10 systeem bestaat uit de RCD-N10 alles-in-één speler/versterker en de SC-N10 luidsprekerset. De audiokwaliteit is zeer goed en overstijgt eigenlijk deze prijsklasse. Grote kracht is het ingebouwde Heos-multiroomstreamingsysteem waarmee je verschillende streamingmogelijkheden hebt met een eenvoudig bediening vanaf je telefoon of tablet. De meegeleverde luidsprekers vallen helaas wat tegen. Ons advies is daarom te kiezen voor de losse RCD-N10 unit en iets meer geld te investeren in een set betere luidsprekers. De bijgeleverde luidsprekers zijn leuk maar laten absoluut niet horen wat de RCD-N10 unit kan.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
3,6
Voor dit systeem geldt: Klein maar niet fijn. De prestaties zijn gewoon erg mager en ook de mechanische bouw geeft je niet het gevoel dat dit systeem lang meegaat. Houd je geld nog even in je zak en spaar gewoon even door voor iets duurders want met dit systeem krijg je weinig waar voor je geld.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,8
Dit systeem biedt alles wat je van een klassiek minisysteem mag verwachten. Een compact all-in-one systeem met een goede audioweergave. De enige moderniteit is de aanwezigheid van een DAB+ tuner. Degene die deze audiokwaliteit met meer features wil hebben zal altijd dieper in de buidel moeten tasten. Deze Denon D-M41 verdient een kooptip.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,1
De Yamaha MCR-N470D biedt bijzonder veel functionaliteit en klinkt tegelijkertijd ook nog eens heel goed. De kwaliteit van de versterker is bovendien zo goed dat je er met nog betere luidsprekers een nog beter geluid uit kunt halen. De kwaliteit van de versterker kan het aan en die upgrade feature is een interessante mogelijkheid voor de toekomst.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Miniset: de populairste merken