Volg ons

Denon minisets vergelijken

Denon logo
Een miniset van Denon kopen? Bekijk alle verkrijgbare minisets van Denon in het onderstaande overzicht. Klik op de minisets om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
130 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Miniset: Koopgids voor minisets
Miniset kopen? Lees onze handige tips en advies voor wanneer je een miniset wilt kopen!
Lees de koopgids

Best geteste minisets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste minisets van Denon door BesteProduct.nl

8,0
Het CEOL N10 systeem bestaat uit de RCD-N10 alles-in-één speler/versterker en de SC-N10 luidsprekerset. De audiokwaliteit is zeer goed en overstijgt eigenlijk deze prijsklasse. Grote kracht is het ingebouwde Heos-multiroomstreamingsysteem waarmee je verschillende streamingmogelijkheden hebt met een eenvoudig bediening vanaf je telefoon of tablet. De meegeleverde luidsprekers vallen helaas wat tegen. Ons advies is daarom te kiezen voor de losse RCD-N10 unit en iets meer geld te investeren in een set betere luidsprekers. De bijgeleverde luidsprekers zijn leuk maar laten absoluut niet horen wat de RCD-N10 unit kan.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 39 reviews
Lees de hele review
7,8
Dit systeem biedt alles wat je van een klassiek minisysteem mag verwachten. Een compact all-in-one systeem met een goede audioweergave. De enige moderniteit is de aanwezigheid van een DAB+ tuner. Degene die deze audiokwaliteit met meer features wil hebben zal altijd dieper in de buidel moeten tasten. Deze Denon D-M41 verdient een kooptip.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 39 reviews
Lees de hele review
6,9
CD-speler, FM-Radio en bluetooth audio, meer is het niet. Desondanks is de DT-1 een mooi klassiek setje met een redelijk geluid en makkelijk te bedienen. De receiver scoort pluspunten en kan, aangesloten op een betere set speakers, een leuk geluid produceren. De meegeleverde speakers vallen voor deze prijs ietwat tegen. Geen slechte koop, maar we hebben betere modellen getest.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De mini-set is een soort niche product. Sets uit deze klasse hebben minder functies dan de losse componenten, en nemen meer ruimte in de dan de microsets. De laatste jaren lijken de producenten minisets te gebruiken als ontwikkelmodellen waarin de laatste snufjes worden geprobeerd. Daarbij lijken vooral de klassieke kwaliteitsmerken zoals Denon en Yamaha hun ontwikkelingen toe te passen in minisets. Deze set van Denon is daarop gen uitzondering. Je treft geen internetaansluiting of DVD speler aan. Er kunnen gewoon maar twee (meegeleverde boxen) op aangesloten worden. Is het daarom een miskoop? Nee, ik denk het niet. Heb je niet het geld of de ruimte voor een set losse componenten, maar wil je wel de kwaliteit en wil je alleen radio en cd luisteren, dan is deze set voor jou. Goede basiskwaliteit voor een aantrekkelijk bedrag.
Matthijs Jansen
Matthijs Jansen
Wittenveen • 16 reviews
Lees de hele review

Miniset: de populairste merken