Volg ons

De beste monitors vergelijken

t/m
1410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste monitors door BesteProduct.nl


Meest recent geteste monitors door BesteProduct.nl

7,7
De Lenovo Legion Y44W-10 is een prachtige monitor die twee monitoren kan vervangen. De beeldkwaliteit is pas goed na wat tweaken in het OSD, maar daarna is alleen de color-banding nog een probleem. Uiteraard is de monitor geschikt voor productiviteit, maar ook voor gaming. Hou er wel rekening mee dat het gaat om een VA-paneel, waardoor erg snelle beelden soms wazig kunnen worden. Omdat de Lenovo Legion twee gaming-monitoren moet vervangen, is de prijs van 1000 euro helemaal niet zo gek.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 111 reviews
Lees de hele review
8,0
AOC laat zien dat goede 4K-monitoren niet meer zo duur hoeven te zijn. Er zijn zeker goedkopere 4K-monitoren op de markt te vinden, maar die zijn vaak gebaseerd op TN-panelen of rusten op een erg slechte voet. Voor ruim 300 euro haal je met de U2790PQU een monitor in huis met verbazingwekkend goede beeldeigenschappen, ook al is hij niet geschikt voor snelle games. Zoek je wel een snelle monitor, dan kun je beter kijken naar een 1440p-monitor die minder belastend is voor je videokaart.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 111 reviews
Lees de hele review
8,5
Zet tien dikke 34-35” curved ultrawide monitoren op een rij en het ASUS ROG model zal je aandacht trekken. Daarop is de ROG Swift XG35VQ geen uitzondering: agressief design, opvallende poot, RGB verlichting en vooral een game ervaring om jaloers op te zijn. Dit 3440x1440p scherm laat voor gamers weinig te wensen over, behalve dan de prijs van zo'n 800 euro. Er zijn vergelijkbare schermen te koop voor enkele tientjes minder.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review
7,3
De Philips 349X7FJEW probeert ultieme 34”ultrawide specificaties te brengen naar een uitzonderlijk laag prijspunt. De combinatie van een curved monitor met 3440x1440p resolutie, 100Hz VA paneel en Freesync kost doorgaans meer dan deze 600 euro. Soms zelfs honderden euro’s meer. En bij deze Philips krijg je er zelfs perfect gekalibreerde kleuren bij. Je betaalt de prijs echter met een iets mindere bouwkwaliteit, ietwat lage maximale helderheid, matige uniformiteit en we zien tevens wat backlight bleed. Dan geven wij liever toch nog iets meer uit voor wat beters. Kun je 'm ruim onder de 600 euro scoren dan vinden we het een goede deal.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review

Monitor: de populairste merken