Volg ons

De beste monitors vergelijken

t/m
1405 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste monitors door BesteProduct.nl


Meest recent geteste monitors door BesteProduct.nl

8,0
AOC laat zien dat goede 4K-monitoren niet meer zo duur hoeven te zijn. Er zijn zeker goedkopere 4K-monitoren op de markt te vinden, maar die zijn vaak gebaseerd op TN-panelen of rusten op een erg slechte voet. Voor ruim 300 euro haal je met de U2790PQU een monitor in huis met verbazingwekkend goede beeldeigenschappen, ook al is hij niet geschikt voor snelle games. Zoek je wel een snelle monitor, dan kun je beter kijken naar een 1440p-monitor die minder belastend is voor je videokaart.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 77 reviews
Lees de hele review
8,5
Zet tien dikke 34-35” curved ultrawide monitoren op een rij en het ASUS ROG model zal je aandacht trekken. Daarop is de ROG Swift XG35VQ geen uitzondering: agressief design, opvallende poot, RGB verlichting en vooral een game ervaring om jaloers op te zijn. Dit 3440x1440p scherm laat voor gamers weinig te wensen over, behalve dan de prijs van zo'n 800 euro. Er zijn vergelijkbare schermen te koop voor enkele tientjes minder.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review
7,3
De Philips 349X7FJEW probeert ultieme 34”ultrawide specificaties te brengen naar een uitzonderlijk laag prijspunt. De combinatie van een curved monitor met 3440x1440p resolutie, 100Hz VA paneel en Freesync kost doorgaans meer dan deze 600 euro. Soms zelfs honderden euro’s meer. En bij deze Philips krijg je er zelfs perfect gekalibreerde kleuren bij. Je betaalt de prijs echter met een iets mindere bouwkwaliteit, ietwat lage maximale helderheid, matige uniformiteit en we zien tevens wat backlight bleed. Dan geven wij liever toch nog iets meer uit voor wat beters. Kun je 'm ruim onder de 600 euro scoren dan vinden we het een goede deal.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review
8,3
Deze C34F791WQU van Samsung biedt het beste van beide werelden. Je haalt hiermee een curved ultrawide Quantum Dot display in huis waar je eenvoudig hele dagen op kan werken. In de avonduren verandert hij in een capabele gaming monitor dankzij zijn 100 Hz refreshrate en Freesync ondersteuning. En dan zit het nog in een strakke, stevige en extra sterk curved behuizing ook. Kleine verbeterpuntjes vallen eenvoudig weg naast de concurrerende prijsstelling van zo'n 700 euro.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review

Monitor: de populairste merken