Volg ons

Samsung LS32R750UEUXEN

Voor- en nadelen van de Samsung LS32R750UEUXEN

Voordelen

  • Stevige constructie
  • In hoogte verstelbaar
  • Goed beeld
  • Ruimtebesparende voet

Nadelen

  • Weinig aansluitingen
  • Niet draaien of zwenken

Reviews van de Samsung LS32R750UEUXEN

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De LS32R750UEUXEN Monitor van Samsung wordt door 7 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond. Dat is een zeer goede score. De Samsung voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Het was makkelijk om te installeren. Wel ...
Door Sofie op 22-8-2019

Het was makkelijk om te installeren. Wel wat moeite met de HDMI kabel want die was aan de dikke kant en paste niet goed in mijn computer. Werk je graag met meerdere schermen of kijk je films en series op je computer? Dan is dit zeker een aanrader. De kleuren zijn prachtig en het formaat is zeer handig met meerdere schermen tegelijk. Foto album maken website maken studeren films en series kijken.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Scherm doet wat het beloofd. Perfecte beeldkwaliteit, ...
Door earlyh op 18-8-2019

Scherm doet wat het beloofd. Perfecte beeldkwaliteit, super scherp, kraakhelder en reageert snel. Het scherm is ideaal in kleine ruimtes en makkelijk te bevestigen aan het bureau. Ziet er futuristisch uit wanneer deze is bevestigd op het bureau. Enige minpuntje wat ik kon vinden: het scherm is niet te draaien. Om dit scherm te installeren moet je wel een HDMI aansluiting op je PC hebben, helaas had ik dit nog niet. Maar het was wel een mooi excuus om ook de PC te vernieuwen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Aansluiten: Het was niet heel handig dat je ...
Door Bovenboer op 11-8-2019

Aansluiten: Het was niet heel handig dat je eerst kleine schroefjes, die niet goed er in gingen, moest gebruiken om de poot aan het scherm te maken. En je moet eerst de poot aan het scherm vastmaken voordat je de gehele constructie aan het bureau kan aansluiten. Het zou fijner zijn als je de poot zonder scherm aan het bureau kan vastmaken en het scherm daarna pas. Nu waren we bang dat we het scherm zouden beschadigen bij het plaatsen. Na het neerzetten was wel duidelijk dat er op het bureau meer ruimte over bleef. Werking: Na het aansluiten van de HDMI-kabel en de computer en het scherm aanzetten werkte het scherm meteen samen met de computer. Wat opviel was dat de brightness erg hoog stond. Om dit aan te passen moet je gebruik maken van de knop achter op het scherm die als een soort joystick functioneert. De plek van de knop is onhandig en het duurde even voor ik er handigheid in kreeg om de knop te bedienen. Beeld: Verder was meteen zichtbaar dat het een scherp beeld is met goede kleurkwaliteit. Het is duidelijk dat er meer pixels zijn ten opzichte van mijn andere scherm. Dit merk je goed als je iets versleept naar het oude scherm, het beeld wordt dan gehalveerd. Het formaat van het scherm is ook prettig. Je kan makkelijk meerdere programma's naast elkaar gebruiken of binnen één programma meerdere schermen open hebben staan. Om echt 2 beeldschermen op 1 scherm te hebben is er een displaykabel nodig en die zit er jammer genoeg niet bij. Conclusie: Het plaatsen van het scherm is voorzichtig werken en niet heel handig, maar de kwaliteit en het formaat zijn geweldig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik ben erg blij met deze monitor. ...
Door Derk op 9-8-2019

Ik ben erg blij met deze monitor. Eén scherm nodig waarbij je normaal gesproken 2 of 3 schermen nodig hebt. Met de juiste software kun je er voor zorgen dat de monitor ak ben erg blij met deze monitor. Eén scherm nols 4 FHD schermen wordt gezien (2x2). Dit is erg handig. Je hebt hierdoor veel overzicht. Dat is echt een pluspunt! De kwaliteit van het scherm is erg goed. Kleuren worden goed weergegeven waardoor fotobewerking ideaal is op deze monitor. Ook het afspelen van (4K) films is een lust voor het oog. Enig minpuntje wat misschien niet voor iedereen geldt: de monitor kan niet gedraaid worden. Als programmeur kan het handig zijn om de monitor 90 graden te draaien. Dit ontbreekt echter.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Bij het uitpakken viel meteen op: dit ...
Door tiggeraal op 22-7-2019

Bij het uitpakken viel meteen op: dit is een kwalitatief goed beeldscherm. Aan details is veel aandacht besteed, alles voelt stevig en betrouwbaar. Het beeldscherm dient met de bijgeleverde poot aan een tafelblad/bureaublad bevestigd te worden. Dit gaat gemakkelijk, zonder al te veel kracht te hoeven gebruiken. De monitor kan heel mooi rechtop staan, maar ook met de onderkant op het bureau. Het is maar net hoe veel ruimte er op het bureau zelf benodigd is. Het blad kan variëren van heel dun tot vrij dik, dus vrijwel ieder bureau is geschikt. Mits deze wel voldoende ruimte in de diepte biedt (dus niet met een randje onderlangs). Aansluiten op de gaming console (in mijn geval een ps4) gaat eenvoudig: plug-en-play. Instellingen aanpassen met behulp van het 'joystickje' rechts achter op het beeldscherm is even wennen, maar na even uitproberen gaat ook dit prima. Omdat ik voorheen een tv-scherm gebruikte voor het gamen, was het even een tegenvaller dat er geen geluid uit de monitor kwam. Dit had ik ook niet uit de bijgeleverde informatie gehaald. Jammer, nu moet ik het even doen met een hoofdtelefoon. Maar dat gaat ook goed. Het beeld is superscherp en heel vloeiend. Geen enkel probleem gehad met beelverversingsproblemen, zeer weinig problemen met invallend licht en een brede kijkhoek waar ik wel heel blij van word.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
In één woord "WOW", mijn vorige PC ...
Door Pepijn op 22-7-2019

In één woord "WOW", mijn vorige PC scherm was een 24 inch gaming scherm met alles erop en eraan, en toch kreeg de Samsung Space S32R75 het voor elkaar om me een WOW te geven toen ik het voor de eerste keer mee ging gamen/werken. Installatie: Kost je ongeveer 15 minuten omdat het niet een standaard voet heeft. Met een beugel koppel je het geheel vast aan je tafel/bureau. Nadat die vast zit kan je het geheel na wens verticaal verstellen. Helaas is horizontaal draaien niet meer mogelijk (bijvoorbeeld als zon van de zijkant komt), dit is dan ook gelijk een minpuntje van het scherm. De handleiding is eenvoudig en duidelijk. Leg het scherm op een vlakke ondergrond. Monteer de poot eraan, en bevestig het geheel aan je tafel. Omdat het zo'n groot scherm is en je instaat bent om het geheel tot tafel niveau te brengen geeft een mooi effect. Combineer dit met een 7mm rand rondom en het is net alsof je een tablet paneel voor je hebt staan. Kwaliteit: De kwaliteit is natuurlijk schitterend, de hoge resolutie in combinatie met UHD geeft een geweldig beeld tijdens het gamen. Werk: Dual scherm opstelling is niet meer nodig. Door het formaat van het scherm krijg je 2 schermen in één. Hierdoor krijg je een hoop ruimte erbij. Gamen: In het begin was ik bang, dat door het formaat van het scherm en dat mijn bureau niet al te groot is, dat ik met mijn hoofd links en rechts moest gaan bewegen om de aandachts- punten te zien. Dit valt gelukkig mee, het zal niet meer zijn dan een standaard groot scherm. Design: Het minimalist design zit helemaal in mijn straatje. 7mm rand "thats it" alle knopjes, kabels etc allemaal op de achterzijde en geen sierrandjes. Minpuntjes: 1: Zoals eerder aangegeven, het niet horizontaal kunnen draaien kan soms lastig zijn in een zonnige ruimte. 2: Het aan en uit knopje op de achterzijde ben ik niet zo'n fan van. Je moet zoeken en al snel zit je met je handen op de voorzijde van je scherm. 3: Op het scherm zitten geen speakers, maar of dat echt een min punt is weet ik niet. Mochten ze goed geluidskwaliteit erin kunnen bouwen zodat dat de rand groter word etc etc dan ja. Als je je 7mm rand daarvoor moet opofferen dat hoeft het van mij niet. Pluspunten: 1: Formaat 2: Beeldkwaliteit 3: Design 4: Goed balans tussen werk en gaming scherm 5: Meerdere vlakken op 1 scherm, dual scherm opstelling is niet meer nodig tijdens het werken. 6: Prijs Samenvattend: Fijn scherm voor alle doeleindes en ben er zeer blij mee.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dit is zeker een monitor om enthousiast ...
Door Niels op 18-7-2019

Dit is zeker een monitor om enthousiast van te worden. Het is een echte space-saver. We hebben een smal bureau (60 CM) en de dik 20CM die een gemiddelde monitor inneemt met standaard kost je veel te veel ruimte. Daar komt dus de handige voet van deze monitor om de hoek kijken. Deze monteert op het bureaublad. Belangrijk is dus voldoende ruimte tussen de muur en het bureau. Bij ons is deze aanwezig door de muurdragers. Daar past de voet precies tussen. Montage ging eenvoudig en snel. H De beeldkwaliteit is 4K, je hebt veel werkruimte op je desktop. Ik kwam er wel achter dat mijn HDMI dongle van mijn MacBook Pro maar 4K op 30Hz deed en dat merk je. Vervangen door een met 4K op 60Hz en dat is een gigantische verbetering van je ervaring. Montage moet dus op een bureaublad. Je kan hem niet meenemen naar bijvoorbeeld een Lan-Party, want je zet hem niet even neer op een tafel. Er wordt geen andere voet of optie bijgeleverd. Dat mis ik wel. Ook omdat ik nog wel eens een scherm meeneem voor een presentatie. Een aanrader voor een ieder wat een scherm zoekt die op de plek blijft waar hij gemonteerd wordt. Het is een echte space-saver met 4K beeldkwaliteit. Je krijgt veel werk oppervlak door de 32" omvang van het scherm. Veel scherm voor je geld.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Samsung LS32R750UEUXEN
Gemiddelde score redacteuren
7,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung LS32R750UEUXEN
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
7,2
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung LS32R750UEUXEN.
Website testen
Samsung Space Monitor S32R750U
8,0
2-5-2019
TrustedReviews.com

The Samsung Space Monitor S32R750U has a marvellous space-saving design, which is a real drawing point for those who can’t stand clutter. It’s important to acknowledge this specific model is a lifestyle and office monitor though, as it doesn’t quite have the Delta E score or high refresh rate to satisfy creatives or gamers.

TrustedReviews.com
Samsung Space Monitor LS32R750U - Aan ruimte geen gebrek
8,0
26-5-2019
Computer! Totaal

Een 32inch-scherm (of 31,5 inch om precies te zijn) is geen kleine jongen. Je zet met Samsungs Space Monitor een serieus scherm op je bureau. Toch hoef je niet bang te zijn dat je bureau vol staat, want de Space Monitor heeft een unieke voet waarmee je ruimte bespaard. De constructie is stevig en werkt soepel. Hou er wel rekening mee dat het naar voren en beneden halen onlosmakelijk met elkaar verbonden is waardoor het scherm voor extra diepe bureaus wellicht onhandig is. Heb je echter een normaal bureau, dan is dit een bijzonder handig scherm. Wat we wel jammer vinden, is dat het scherm niet roteerbaar is. Dat had de voet echt afgemaakt.

Computer! Totaal
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
6,5
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Samsung LS32R750UEUXEN te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de LS32R750UEUXEN de € 418,03 waard is.
expertscore
7,2
laagste prijs
€ 418,03
prijs/kwaliteit
6,5

Laagste prijzen Samsung LS32R750UEUXENSpecificaties van Samsung LS32R750UEUXEN

Prestaties

dynamische contrastratio
mega contrast
Resolutie
3840 x 2160 pixels
Oorspronkelijke beeldverhouding
16:9
Helderheid (typisch)
250 cd/m²
Kijkhoek (verticaal)
178 graden
Kijkhoek (horizontaal)
178 graden
Responstijd
4 ms
Aantal kleuren
1.073 biljoen kleuren
Kleurbereik
72 %
sRGB-dekking (gemiddeld)
100 %

Beeld

Schermgrootte
31,5
Schermdiameter (cm)
80 cm
HD-type
4K Ultra HD
Type scherm
VA
Scherm vorm
vlak
Maximale refresh snelheid
60 Hz
Schermtechniek
VA
Picture-in-Picture
Ja
Ondersteunde grafische resoluties
3840 x 2160

Algemene Kenmerken

Gaming-monitor
Nee
Kleur(en)
zwart
Type/soort
monitor
Fabrikant kleur(en)
zwart
Testoordeel
Windows 10
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C

Opties

Inclusief camera
Nee

Connectiviteit

Connectiviteit
HDMI
DVI-ingang(en)
Nee
HDMI-ingang(en)
1
USB hub
Nee
TV-tuner
Nee
Audio-ingangen
Nee
Mini DisplayPort kwantiteit
1

Audio

Ingebouwde speakers
Nee

Montage/Verstelbaarheid

Bevestiging/Verstelbaarheid
scherm kantelbaar, hoogte verstelbaar
In hoogte verstelbaar
Ja
Kantelbaar
Ja
Kantelhoek
-5 - 20 graden

Energie

Energieklasse
B
Jaarlijks energieverbruik
77 kWh
ECO mode
Ja
AC input voltage
100 - 240 volt
Energieverbruik (typisch.)
53,00 watt
Energieverbruik (standby)
0,50 watt
Energieverbruik (indien uit)
0,30 watt
Energieverbruik (max.)
54,00 watt
Energievergelijking
<a href="/energie_vergelijken" target="_blank">Energie vergelijken</a>

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
41,82 cm
Hoogte (met voet/standaard)
75,72 cm
Breedte
71,45 cm
Breedte (met voet/standaard)
71,45 cm
Diepte
2,60 cm
Gewicht (met voet/standaard)
7 kg

Meegeleverd

Type verpakking
doos
Snelstartgids
Ja

Algemeen

EAN
8801643612030, 5415247214915
Partnumber
LS32R750UEUXEN
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2019
Releasedatum
March 2019
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
7,2
Beoordeling consumenten
8,9
Prijs / kwaliteit
6,5