Volg ons

De beste monitors vergelijken

t/m
1609 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste monitors door BesteProduct.nl


Meest recent geteste monitors door BesteProduct.nl

7,8
Voor een fantastische game-beleving is de AOC34G2X een uitstekende keus. Met een goed contrast en aardige kleurweergave komt elke game prachtig over op dit gigantische scherm. De hoge verversingsfrequentie van 144Hz maakt deze monitor geschikt voor snelle shooters en racegames, maar het is uiteraard niet zo snel als de nieuwe 240Hz-monitoren. De hoge resolutie zorgt in games niet alleen voor meer detail (let op: een goede videokaart is vereist!), maar geeft ook veel extra werkruimte voor professionals. Denk dan aan bijvoorbeeld vier webpagina's naast elkaar of enorme Excel-spreadsheets. De prijs van 539 euro lijkt fors, maar valt reuze mee vergeleken met de concurrentie.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,1
Wie op zoek gaat naar een UltraWide-monitor met een hoge resolutie wordt al snel geconfronteerd met prijzen ver boven de 500 euro. Dit model van AOC kost gelukkig significant minder en heeft ook nog eens een verversingsfrequentie van 100 Hz. Het scherm heeft een VA-paneel dat mooie kleuren produceert met een redelijke nauwkeurigheid. Als amateur is deze monitor dus prima geschikt om foto's of video's op te bewerken, maar een professional moet toch verder kijken. Voor 439 euro is deze monitor in ieder geval een uitstekende deal voor elke gamer met een redelijk krachtige computer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,7
Op zoek naar een nieuwe monitor om productief te kunnen werken, maar heb je een beperkt budget? Dan is deze LG 29WL50S misschien iets voor jou. Voor slechts 233 euro krijg je een prachtige monitor die 33 procent extra schermruimte biedt tegenover een regulier full HD-scherm. Met behulp van LG's software is het daarnaast zeer eenvoudig om meerdere programma's naast elkaar te openen en naar behoefte in te delen. De bouwkwaliteit is matig en de standaard biedt geen hoogte-instellingen, maar als hij eenmaal op de juiste plek staat merk je daar weinig meer van.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,7
De Lenovo Legion Y44W-10 is een prachtige monitor die twee monitoren kan vervangen. De beeldkwaliteit is pas goed na wat tweaken in het OSD, maar daarna is alleen de color-banding nog een probleem. Uiteraard is de monitor geschikt voor productiviteit, maar ook voor gaming. Hou er wel rekening mee dat het gaat om een VA-paneel, waardoor erg snelle beelden soms wazig kunnen worden. Omdat de Lenovo Legion twee gaming-monitoren moet vervangen, is de prijs van 1000 euro helemaal niet zo gek.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Monitor: de populairste merken