Volg ons

AOC monitors vergelijken

AOC logo
Een monitors van AOC kopen? Bekijk alle verkrijgbare monitors van AOC in het onderstaande overzicht. Klik op de monitors om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1364 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste monitors door BesteProduct.nl


Meest recent geteste monitors van AOC door BesteProduct.nl

8,0
AOC laat zien dat goede 4K-monitoren niet meer zo duur hoeven te zijn. Er zijn zeker goedkopere 4K-monitoren op de markt te vinden, maar die zijn vaak gebaseerd op TN-panelen of rusten op een erg slechte voet. Voor ruim 300 euro haal je met de U2790PQU een monitor in huis met verbazingwekkend goede beeldeigenschappen, ook al is hij niet geschikt voor snelle games. Zoek je wel een snelle monitor, dan kun je beter kijken naar een 1440p-monitor die minder belastend is voor je videokaart.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 95 reviews
Lees de hele review
9,1
De AOC AG352UGC6 heeft alles in huis wat je van een dikke 35” 3440x1440p curved ultrawide mag verwachten verwachten: tof design, een aangenaam paneel om hele dagen mee te werken en een snelle 'refresh rate' voor fanatieke gamers. Daarbij is AOC met 800 euro concurrerend wat prijs betreft. Dat maakt 'm een van de beste high-end gaming ultrawide monitors van dit moment.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review

Monitor: de populairste merken