Volg ons

AOC monitors vergelijken

AOC logo
Een monitors van AOC kopen? Bekijk alle verkrijgbare monitors van AOC in het onderstaande overzicht. Klik op de monitors om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1196 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste monitors door BesteProduct.nl


Meest recent geteste monitors van AOC door BesteProduct.nl

7,8
Voor een fantastische game-beleving is de AOC34G2X een uitstekende keus. Met een goed contrast en aardige kleurweergave komt elke game prachtig over op dit gigantische scherm. De hoge verversingsfrequentie van 144Hz maakt deze monitor geschikt voor snelle shooters en racegames, maar het is uiteraard niet zo snel als de nieuwe 240Hz-monitoren. De hoge resolutie zorgt in games niet alleen voor meer detail (let op: een goede videokaart is vereist!), maar geeft ook veel extra werkruimte voor professionals. Denk dan aan bijvoorbeeld vier webpagina's naast elkaar of enorme Excel-spreadsheets. De prijs van 539 euro lijkt fors, maar valt reuze mee vergeleken met de concurrentie.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,1
Wie op zoek gaat naar een UltraWide-monitor met een hoge resolutie wordt al snel geconfronteerd met prijzen ver boven de 500 euro. Dit model van AOC kost gelukkig significant minder en heeft ook nog eens een verversingsfrequentie van 100 Hz. Het scherm heeft een VA-paneel dat mooie kleuren produceert met een redelijke nauwkeurigheid. Als amateur is deze monitor dus prima geschikt om foto's of video's op te bewerken, maar een professional moet toch verder kijken. Voor 439 euro is deze monitor in ieder geval een uitstekende deal voor elke gamer met een redelijk krachtige computer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
AOC laat zien dat goede 4K-monitoren niet meer zo duur hoeven te zijn. Er zijn zeker goedkopere 4K-monitoren op de markt te vinden, maar die zijn vaak gebaseerd op TN-panelen of rusten op een erg slechte voet. Voor ruim 300 euro haal je met de U2790PQU een monitor in huis met verbazingwekkend goede beeldeigenschappen, ook al is hij niet geschikt voor snelle games. Zoek je wel een snelle monitor, dan kun je beter kijken naar een 1440p-monitor die minder belastend is voor je videokaart.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
9,1
De AOC AG352UGC6 heeft alles in huis wat je van een dikke 35” 3440x1440p curved ultrawide mag verwachten verwachten: tof design, een aangenaam paneel om hele dagen mee te werken en een snelle 'refresh rate' voor fanatieke gamers. Daarbij is AOC met 800 euro concurrerend wat prijs betreft. Dat maakt 'm een van de beste high-end gaming ultrawide monitors van dit moment.
Stephan en Nada Overbeeke
Stephan en Nada Overbeeke
Den Haag • 8 reviews
Lees de hele review

Monitor: de populairste merken