Volg ons

Apple MP3-spelers vergelijken

Apple logo
Een MP3-speler van Apple kopen? Bekijk alle verkrijgbare MP3-spelers van Apple in het onderstaande overzicht. Klik op de MP3-spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
101 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste MP3-spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste MP3-spelers van Apple door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Deze Apple iPod Nano kost gemiddeld 150 euro. Dit is in vergelijking met andere MP4-spelers niet een absurd hoge prijs. Sterker nog: Zoek je een MP4-speler met 16GB of meer, dan heeft de Nano gewoon een keurige prijs! Maar wat je niet zult vinden is een MP4-speler met een dergelijk scherm. Als je toch een MP4-speler wilt aanschaffen en je bent bereid dit geld hiervoor uit te geven, dan is deze iPod Nano een geweldig ding. De Nano ondersteunt Bluetooth 4.0, dus je kunt naast de meegeleverde oordoppen ook een Bluetooth koptelefoon gebruiken. Naast muziek luisteren kun je op de Nano foto’s en video’s zetten om te bekijken. De Nano ondersteunt MPEG-4 en H.264 video’s, maar echt prettig kijkt dit niet. Hiervoor is het scherm toch net wat te klein.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Wie gebruikt er anno 2017 nog een MP4-speler? Dat was de eerste vraag die ik mijzelf stelde toen ik deze Apple iPod Touch mocht testen. En toch zijn er nog overal mensen te vinden met een MP4-speler. In de fitness, op straat tijdens het hardlopen, in het openbaar vervoer. Ze zijn er nog, maar het wordt steeds minder en minder. De Apple iPod Touch 64GB (6th Generation) kost gemiddeld 319 euro, de 128GB zelfs 449 euro!. Dit is nogal een fors bedrag als met hetzelfde gemak je mobiele telefoon kunt gebruiken. De Apple iPod Touch (6th Generation) is vrij smal, waardoor ik hem niet prettig vond vasthouden. Ik had telkens het gevoel dat het uit mijn handen zou glippen. Je kunt op deze iPod Touch hetzelfde als op een iPhone. Alleen bellen via het mobiele netwerk is niet mogelijk. Wel kun je HD-gesprekken voeren via Facetime, spelletjes doen en foto’s maken met de 8 megapixel camera. Of het die vele euro's waard is, is aan u. Mijn inziens is de MP4-speler op zijn terugweg en is deze prijs veel te hoog.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
5,6
Geen prijzen
De iPod Shuffle is een basic MP3-speler. Geen poespas, gewoon muziek afspelen. Wel is het principe erg verouderd. De Shuffle is in het bezit van maar 2GB geheugen. Dit is mijn inziens veel te weinig. Dit zijn ongeveer 400 losse nummers. Echter is de Ipod al snel vol als je er bijvoorbeeld een aantal podcasts of livesets op zet. De gemiddelde prijs is 55 euro. Dit is in vergelijking met andere MP3-spelers te veel. Voor de helft aan geld is een MP3-speler te krijgen met het dubbele aan geheugen en een scherm waarop te zien is welk nummer wordt afgespeeld. De Shuffle is niet meer van deze tijd. Te duur en loop achter de feiten aan.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
Je kiest voor dit model als je geen Apple iPod Touch hebt en wel een draagbare mediaspeler wilt, die zich met de besten kan meten. En vernieuwing: nee, dat hoeft van jou niet zo nodig. Gadgetsfreaks die toffe nieuwe features op hun draagbare mediaspeler willen hebben, kunnen beter verder zoeken. Of als je de vorige generatie Touch al hebt. Dan kun je, als hij nog voldoet, beter even wachten tot er weer een nieuwe uitkomt die wél serieus verbeterd en veranderd is. Dit is namelijk geen gamechanger.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

MP3-speler: de populairste merken