Volg ons

De beste multifunctions vergelijken

Profiel foto Sander Almekinders
Sander Almekinders
Expert multifunctions
Een multifunction printer blijft een verrekte handig apparaat
Waar het eerder bijzonder was als je een multifunction printer (ook wel all-in-one printer genoemd) kocht, zijn nu nagenoeg alle printers die worden verkocht toegerust met meerdere functies. En dat is handig. Want zo kun je thuis of op het werk gemakkelijk een kopie maken van een document of die inscannen om te kunnen versturen. De belangrijkste keuze die je moet maken bij de aanschaf van een all-in-one printer is de printtechniek: met inkt of met laser. De tijd dat laserprinters veel duurder waren is wel voorbij. Voor een toner betaal je wel meer dan voor meer, maar als je geregeld print kun je het beste een laserprinter aanschaffen. Print je niet veel of gebruik je de multifunction voor speciale klussen zoals foto's of graphics dan kun je beter een inkjetprinter kopen.
t/m
578 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste multifunctions door BesteProduct.nl


Meest recent geteste multifunctions door BesteProduct.nl

7,8
Geen prijzen
De Brother MFC-J6520DW is een uitstekende multifunctional als je niet beperkt wilt worden tot A4, maar ook graag een slagje groter afdrukt en scant. Het is niet de snelste machine, zeker als je veel grote opdrachten afdrukt moet je een beetje geduld hebben. Voor het overige presteert hij uitstekend en biedt hij ook de mogelijkheden die je tegenwoordig van een multifunctional mag verwachten. Dit alles tegen een lekker scherpe prijs.
Sander Almekinders
Sander Almekinders
Den Haag • 1 review
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
De kopieerkwaliteit is vergelijkbaar met wat de concurrenten presteren. De printer is goedkoop in aanschaf, het HP-fotopapier is eveneens niet duur en de inktkosten zijn per afdruk laag. Dat laatste zorgt ervoor dat dit apparaat goed te gebruiken is in een omgeving waar veel gekopieerd wordt, thuis of op een klein kantoor. De HP Photosmart e Wireless is minder geschikt om als fotoprinter in te zetten als de kwaliteitseisen hoog zijn. De weergave van de kleuren is matig en zwart wordt als donkerblauw weergegeven.
Anno  Huidekoper
Anno Huidekoper
Sint Jacobiparochie • 4 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
ls je op zoek bent naar een printer met goede foto-afdrukken en een goede prijs/kwaliteitverhouding, dan ben je bij de Epson SX525WD aan het goede adres. Deze Epson biedt veel waar voor het geld. De printkwaliteit van zwart/wit en de lange printtijd zijn twee vervelende nadelen.
Anno  Huidekoper
Anno Huidekoper
Sint Jacobiparochie • 4 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Een aardige multifunction, maar als kopieerapparaat is deze Canon beter geschikt. De kopieën zien er goed uit en heel handig is de documentfeeder. Je kunt echter beter voor een Epson of HP gaan als je op zoek bent naar een printer die hoge kwaliteit afdrukt, zowel in kleur als in zwart-wit. Of een printer die niet te duur is per printje vanwege hoge inktkosten of duur afrukpapier.
Anno  Huidekoper
Anno Huidekoper
Sint Jacobiparochie • 4 reviews
Lees de hele review

Multifunction: de populairste merken