Volg ons

Nieuws

De beste portable bluetooth speakers onder de 70 euro
Op 2-8-2017

Een lekker muziekje in de zomer: Ideaal voor een dagje naar het strand, het park of als sfeermaker tijdens de barbecue. Dan is een portable speaker je grootste kleine vriend, maar… welke moet je nou kopen? Er is tenslotte een groot scala aan draadloze kleine speakers te koop, die absoluut in kwaliteit verschillen. In de categorie ‘Portable speakers tot 70 euro’ test BesteProduct.nl samen met de experts van Homecinema Magazine diverse modellen. De uitslag van de test vind je hier.

Dave Zeegers
Dave Zeegers
Redacteur
Test: De beste matrasvlieger van deze zomer
Op 18-7-2017

Een goede matrasvlieger waait met alle winden mee. Zelfs op de zachtste zeebries! Ons panel in deze AD-test, test vijf instapmodellen op het strand van Renesse. De uitslag vind je hier!

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste rose is van Plus
Op 5-7-2017

Zomerwijn: Fris, fruitig en het liefst met een beetje uithoudingsvermogen. Een goede rosé is de zomerin een glas. Het panel in deze AD-test, test zes huiswijnen.

Niels Willems
Niels Willems
Redacteur
Test: De lekkerste aardbeienjam is van Hero
Op 28-6-2017

Het aardbeienseizoen is aangebroken. Tijd voor een flinke lik aardbeienjam: de zoete smeerolie vanmenig boterhamen taart. Ons panel test zeven potjes uit de supermarkt.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
De nieuwe iPhone 8 komt eraan. 9 geruchten waarvan we bijna zeker zijn.
Op 23-6-2017

Van de 6s naar de 7 was misschien ietwat teleurstellend. Ja, de iPhone 7 werd beter, is nu waterdicht en heeft een fantastische camera. Maar voor het oog veranderde er niet zoveel. Dat zal met de 8 wel anders worden. Hieronder 9 geruchten op een rij waarvan we vrij zeker zijn.

Niels Willems
Niels Willems
Redacteur
Test: De beste hummus is van Albert Heijn
Op 20-6-2017

PureeHummus is hip. De kikkererwtendip uit het Midden-Oosten is niet aan te slepen. Maar wat prakken onze grootgrutters ervan?

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De beste pindasaus is van Inproba
Op 12-6-2017

Bij de saté, door de rijstmaaltijd of over de friet: een goede pindasaus heeft pit, een zuurtje en uiteraard heel veel pindasmaak. In deze AD-test komen zes kant-en-klare supermarktsauzen voorbij. De uitslag blijkt een compleet slachtveld in satéland te zijn, waarbij alleen de goedkoopste een voldoende scoort!

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De beste vintage platenspeler (koffermodel) is van Crosley
Op 6-6-2017
In deze tijden van digitaal luisterplezier klinkt echter een opvallend tegengeluid: de comeback van het vinyl. Vinyl is het zwarte goud. Qua muziekbeleving is het een verschil van dag en nacht vergeleken met digitaal. Vinyl klinkt zoveel natuurlijker, je hoort meer details. Waren pick-ups voorheen veelal bakbeesten die al gauw het halve dressoir in beslag namen, de nieuwe generatie vinylfanaten wordt bediend met vederlichte grammofoons weggestopt in handzame koffertjes, maar kunnen deze wel tippen aan de oerdegelijke kwaliteit van vroeger? Deze week testen we 5 verschillende platenspelers, ondanks de forse prijsverschillen blijken de verschillen echter gering!
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De beste Gin is de Tanqueray
Op 1-6-2017
Van vrijdagmiddagborrel tot cocktailfeest: gin is de hype voorbij en onmogelijk meer weg te denken. Het kundige panel in deze AD-test keurt zes odes aan de jeneverbes.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur