Volg ons

Nieuws

Test: Welke weegschalen presteren goed en accuraat?
Op 3-1-2018

Welke producten kunnen ons helpen onze goede voornemens uit te voeren? Twee keer per week geeft testvergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies over producten die goed getest zijn door hun testpanels. Vandaag aflevering 12: weegschalen.

Stijn Jansen
Stijn Jansen
Redacteur
Hattrick voor Samsung met awardwinst Galaxy S8
Op 29-12-2017

De Samsung Galaxy S8 is door de Nederlandse tech vakpers verkozen tot beste product van 2017. Het is het derde jaar op rij dat het Galaxy-toestel van Samsung aan de haal gaat met de hoofdprijs. Op enige afstand van de S8 claimt Apple’s iPhone X de zilveren plak. Nintendo pakt met de Switch de derde plaats en wint in de categorie ‘Beste merk van het jaar’.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Welke frituurpannen presteren goed?
Op 27-12-2017

We kunnen komend weekend weer oliebollen bakken! Maar waarmee? Twee keer per week geeft vergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies over gadgets die getest zijn door hun testpanels. Vandaag aflevering 10: frituurpannen.

Stijn Jansen
Stijn Jansen
Redacteur
Test: Onze favoriete hybride smartwatches
Op 24-12-2017

Twee keer per week geeft vergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies over gadgets die goed getest zijn door hun testpanels. Vandaag aflevering 9: hybride smartwatches.

Stijn Jansen
Stijn Jansen
Redacteur
De 5 beste vibrators uit de test
Op 20-12-2017

Wat geef je de vrouw die alles al heeft? Sieraden, parfum, een kledingcheque? Shoppen voor je eega of vriendin is op zich niet zo lastig. Opties genoeg. Maar de man (of vrouw) die ´t dit jaar liever eens anders aanpakt, leest gauw even verder. BesteProduct.nl heeft zich verdiept in de stoutste cadeautjes voor onder de kerstboom: seksspeeltjes voor vrouwen.

Marijke de Vries
Marijke de Vries
Redacteur
Test: Platenspelers in het betaalbare segment
Op 19-12-2017

Er zijn platenspelers met de prijs van een middenklasse auto. Of zelfs met de prijs van een dikke mercedes. Maar wat koop je als je een bedrag wilt uitgeven zo rond de 250 euro? Wij zetten 8 platenspelers op de testbank en kwamen tot de conclusie dat er best wat leuks te koop is.

Marnix Bosman
Marnix Bosman
Redacteur
Test: Onze favoriete funcooking apparaten
Op 13-12-2017

De feestdagen staan voor de deur. Twee keer per week geeft testvergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies over huis- tuin en keukenapparatuur die getest zijn door hun testpanels. Vandaag aflevering 6: funcooking.

Stijn Jansen
Stijn Jansen
Redacteur
Soep, sap of smoothie: drie blenders die goed presteren
Op 11-12-2017

Hartstikke leuk, die feestdagen, maar wat moeten we dit jaar nu weer geven? Twee keer in de week geeft testvergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies. Vandaag aflevering 5: blenders.

Stijn Jansen
Stijn Jansen
Redacteur
De zeven mooiste kunst-kerstbomen uit onze test
Op 6-12-2017

Welke kunstkerstboom moet ik kopen? Welke boom is 'net echt' en betaalbaar? Na onze kunstkerstbomentest hebben wij het antwoord op die vraag. Met een deskundig panel gingen wij op zoek naar de mooiste exemplaren. We zetten er 7 in de schijnwerpers.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur