Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Infographic: wat is het Mobile World Congress?

Door: Dennis de Vries | 23 februari 2012 09:43

Met het Mobile World Congress voor de deur staat er weer een stortvloed aan nieuws te wachten over mobiele telefoons. Allemaal afkomstig van het 'MWC'. Maar wat was het MWC? Wat ís het? En wat gaat het worden?

Volgende week begint het Mobile World Congress in Barcelona. Van 26 februari tot en met 1 maart komt daar een stortvloed aan nieuwe smartphones, gsm's, tablets en ander mobiel nieuws vandaan. Maar hoewel 'MWC' een begrip is binnen de industrie, zullen de drie letters bij veel mensen natuurlijk geen belletje doen rinkelen. Daar brengen wij graag verandering in. In deze infographic zie je een beknopte geschiedenis van het congres, de belangrijkste wapenfeiten van het MWC van vorig jaar en natuurlijk de wildste geruchten die dit jaar de ronde doen. 

Wij zijn er, net als vorig jaar, gewoon weer bij. We halen de nieuwste toestellen voor de camera, proberen ze alvast even uit en geven onze eerste indruk. Ook spreken we fabrikanten, maken we overzichten en gaan we hard op zoek naar nieuws. Op geen enkele Nederlandse site vind je zoveel leuke, kijkwaardige video's van het MWC als op BesteProduct.

Maar wat was het MWC? Wat ís het? En wat gaat het worden?

Om er alvast in te komen en om een idee te geven van hoe belangrijk het MWC voor veel fabrikanten is, hebben we een infographic laten maken. In het Engels, dan steken mensen buiten onze landsgrenzen er misschien ook nog iets van op. We zijn benieuwd wat we deze keer in Barcelona voor de camera krijgen, dus hou het in de gaten. Volgende week, op dit blog.

 

Wil je de infographic op je eigen site plaatsen? Geen probleem! Download hier de high-res .pdf. Een linkje naar ons blog wordt erg op prijs gesteld.

Want to post this infographic on your site? Go right ahead! Here's a high-res .pdf to download! A link to this blog will be appreciated.

Deel dit bericht:
Tags