Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Primeur: Samsung Galaxy Note 8.0 gespot op MWC 2013

Door: redactie-besteproductnl | 23 februari 2013 17:54

Het lukt Samsung niet om hun nieuwe variant van de Samsung Galaxy Note, de 8.0 versie, geheim te houden. Lekten vandaag op Engadget al beelden van een foto van het apparaat uit, wij kwamen 'm in het wild tegen. De eerste foto's van de Samsung Galaxy Note 8.0: dit is 'm.

 

Het lukt Samsung niet echt om hun nieuwe variant van de Samsung Galaxy Note, de 8.0 versie, geheim te houden. Lekten vandaag op Engadget al beelden van een foto van het apparaat uit, wij kwamen 'm in het wild tegen. Gewoon, voor de ingang van het MWC. De eerste echte foto's van de Samsung Galaxy Note 8.0: dit is 'm.

Het apparaat is nog niet officieel aangekondigd, we moesten het slechts met geruchten doen. Maar als je 'm zo pontificaal tegenkomt, voor de ingang van het Mobile World Congress, in een foto-shoot met Samsung dames, dan vinden wij het officieel. De aanwezige coördinator kan dan honderd keer zeggen dat je geen foto's mag maken, onze nieuwsgierigheid is groter dan zijn handen die graaiden naar onze telefoon.

Lancering Samsung Galaxy Note 8.0
De Samsung Galaxy Note 8.0 zal komende week tijdens het Mobile World Congress worden aangekondigd. De naam laat aan duidelijkheid weinig te wensen over: het midden tussen de Samsung Galaxy Note 2, met 5,3 inch beeldscherm, en de Samsung Galay Note 10.1. De fotoshoot, waar ook een Samsung Galaxy Xcover 2 en een Samsung Galaxy S3 bij waren betrokken, duurde niet lang en niemand van het team kon enige vragen beantwoorden. Feit is wel dat de Galaxy Note nu dus in iPad Mini formaat komt. Het pennetje is duidelijk te zien op de foto, opvallend is dat de camera aan de achterkant flinkt uit lijkt te steken, dat kun je goed zien in bovenstaande video.

Samsung Galaxy Note 8.0 gespot

Specificaties Samsung Galaxy Note 8.0
De specificaties van de Samsung Galaxy Note 8.0 lekten al eerder uit. Het zou gaan om een apparaat met een LCD beeldscherm met 1280 bij 800 pixel resolutie. Die camera die uit de achterkant steekt heeft een megepixelsensor en het geheel wordt draaiende gehouden door Samsung eigen Exynos 1,6Ghz quad-core processor. Het apparaat zou draaien op Android 4.2 Jelly Bean, ongetwijfeld voorzien van Samsung Touchwiz. We zijn benieuwd of ze nog meer nieuwe functies hebben bedacht voor de S-Pen die er, zoals je op de foto zit, natuurlijk gewoon bij zit. Over enkele dagen, als het apparaat officieel is aangekondig, weten we meer.

Deel dit bericht:
Tags