Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Youtubers, weest welkom!

Door: Dennis de Vries | 1 mei 2012 15:13

Veel mensen kijken onze video's alleen op Youtube. Dat vinden we erg leuk. Maar wat deze trouwe kijkers misschien niet eens weten, is dat we ook een blog hebben. Daarom: weest welkom, Youtubers!

Bij BesteProduct.nl maken we filmpjes. Video's over camera's, over tv's, over smartphones, tablets, audiosets, noem maar op. Als je die filmpjes hier, op deze site, bekijkt: niets aan de hand, loop rustig door, hier is niets te zien. Maar onze video's doen het ook goed op Youtube. Ze zijn daar liefst meer dan 8 miljoen keer bekeken! Daar houden we van. Wat helemaal fantastisch zou zijn, is als al die kijkers eens op ons blog komen kijken.

Maar los van video's schrijven we, naast de normale reviews en previews, ook verhalen op ons gloednieuwe blog. Waar je nu dus bent. Dat mis je als je alleen maar op Youtube kijkt. Nieuws.  Achtergrondinformatie over nieuwe techniek als Nokia PureView. Leuke columns waarin we ongezouten onze mening geven. Uitgebreide cameravergelijkingen, zoals van de HTC One X en zijn directe concurrenten. Maar ook lijsten waaraan geen gadgets te pas komen, zoals een vergelijking van vijf grote muziek-diensten. En wat te denken van een exclusief interview over Nokia Music, of de uitgebreide berichtgeving van het Mobile World Congress of andere leuke rubrieken? Je leest 't alleen hier!

Persberichtjes copy-pasten en als nieuwsbericht online plaatsen? Dat doen we niet. Nooit.

Natuurlijk, tech-sites zijn er genoeg. En er zijn er ook genoeg bij die veel vaker updates plaatsen. Maar we streven er naar om alleen maar eigen nieuws te brengen. Of in ieder geval nieuws waaraan we iets toegevoegd hebben. Een video, een interview, een mening van een expert of extra informatie. Persberichtjes copy-pasten en als nieuwsbericht online plaatsen? Dat doen we niet. Nooit.

Reageer! Vinden we leuk
Om een lang verhaal kort te maken: als je onze video's leuk vindt, tref je op ons blog nog veel meer wat je ook interessant vindt. Vandaar: namens ons allen een hartelijk en welgemeend welkom op BesteProduct.nl/nieuws. Kijk even rustig rond, doe alsof je thuis bent en laat gerust een reactie (onder dit bericht) achter. Laat weten wat je tof vindt, wat je absoluut waardeloos vindt, wat er tussenin zit en waar je graag ook eens een verhaal over leest of video over ziet.

We horen het graag!
Redactie BesteProduct.nl
Eelko Wester, Ger de Gram, Paul Gersen, Dennis de Vries

Deel dit bericht:
Tags
Gerelateerde artikelen
Nieuwste artikelen
Nieuws overzicht