Volg ons
Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

Samsung Galaxy Note 10.1 pas eind tweede kwartaal in de winkels

door
Deel dit bericht: Facebook Twitter

De Samsung Galaxy Note 10.1 zal pas tegen het einde van het tweede kwartaal in Nederland in de winkels liggen. Dat bevestigt een woordvoerder van Samsung, nadat er een interne mailwisseling per abuis bij de redactie van BesteProduct binnenkwam. "Note 10.1 vertraagd, er is nog een hoop onduidelijkheid", staat er in een van de e-mails. In haar persbericht sprak Samsung eerder over 'het tweede kwartaal'.

De tablet zal nu hoogstwaarschijnlijk in juni verkrijgbaar zijn. Waardoor de Note 10.1 vertraging heeft opgelopen, is niet bekend. In een reactie laat Samsung weten: 'Q2 (tweede kwartaal, GdG) hebben we altijd gecommuniceerd, dus dat staat nog steeds.'

BesteProduct.nl ontving de e-mailwisseling na de aanvraag van testexemplaren voor een aantal producten. Daar zat de Samsung Galaxy Note 10.1 ook tussen. Of de Note ook in andere landen (iets) later in de winkels ligt, kan Samsung Nederland niet zeggen.

De Note 10.1 zal hoogstwaarschijnlijk pas in juni verkrijgbaar zijn

De Samsung Galaxy Note 10.1 is het tweede apparaat uit de Note-reeks van Samsung. Het eerste model, de 'Galaxy Note 5.3', is in vijf maanden tijd wereldwijd 5 miljoen keer verkocht. De Note-reeks staat bekend om de aanwezigheid van een speciale S-pen, waarmee je kunt schrijven op het touchscreen.

De Note 10.1 werd gelanceerd op het Mobile World Congress in Barcelona.