Eelko Wester
Eelko Wester
Redacteur

Wat een week! (Deel 10)

Door: Eelko Wester | 28 april 2012 12:04

Het leven op de redactie van BesteProduct is roerig. Dagelijks zijn we in de weer met nieuwe producten om te reviewen, stroomt de mailbox vol met nieuws en persberichten en reizen we het land door voor productpresentaties en releaseparties. Zoveel informatie schreeuwt natuurlijk om een mening en die geven we dan ook graag. Wat viel ons deze week allemaal op?

Het leven op de redactie van BesteProduct is roerig. Dagelijks zijn we in de weer met nieuwe producten om te reviewen, stroomt de mailbox vol met nieuws en persberichten en reizen we het land door voor productpresentaties en releaseparties. Zoveel informatie schreeuwt natuurlijk om een mening en die geven we dan ook graag. Wat viel ons deze week allemaal op?

  • “Hey. Pssst. Wij van GameSphere hebben een fantastische app voor de iPhone en iPad ontwikkeld. Die kan wel eens héééél groot worden. Hij heet ‘Kick the Chick’. Nee, het is geen spel waarbij je mooie vrouwen schopt. Dat zouden wij van GameSphere nooit doen. Wij zijn nette, creatieve jongens. Bij onze app schop je een kip. Het spel is simpel en verslavend. Bekijk de trailer maar eens. En, wat vind je? Hûh, je vindt hem wel heel erg op Angry wat? lijken. Angry Birds? Nooit van gehoord. Echt niet!
    Je hebt een tip voor een nieuwe app? ‘Kick de Copycat’. Klinkt goed. Heb je een voorbeeld?”

  • Over chicks gesproken. Vorige week in de column gaf onze hoofdredacteur al aan dat enkelevrouwlijke journalisten de redactie van BesteProduct goed zouden doen. Het aantal aanmeldingen na de oproep, is nul, nada, zero. Dat wil zeggen: we kregen één tip van een bezoeker. Die wees ons op in zijn ogen 'zeer geschikte reviewers' die volgens hem handig zijn met smartphones en apps, zoals het populaire fotoapp Instagram. Hier zijn de kandidaten (16+). 
     
  • Jullie kunnen nog tot Koninginnedag (30 april) kans maken op eenvan de twee Blackberry Torch 9860-smartphones. Kijk op onze Facebook-pagina voor meer informatie. Like, deel - kortom: doe je socialdingetje en dan komt het goed. Overigens hebben we een mijlpaal bereikt: al meer dan duizend mensen hebben onze ‘wall’ geliked. Woordgrapje van de week: BesteProduct. De Beste Productverliker.
     
  • Over lachen, gieren, brullen gesproken. Dat deden we bij de Technical Image Press Association. Deze gezaghebbende organisatie van fotografietijdschriften reikt awards uit voor goed fotospul. Hoe ze dat doen? Ze komen bij elkaar, ditmaal in Kaapstad (leuke plek, jammer dat wij geen magazine meer hebben), en worden waarschijnlijk gezamelijk dronken en trekken dan wat namen uit de hoge hoed. Zo wint de Galaxy Nexus de prijs voor ‘Best Mobile Imaging Device’. Wij weten wel beter, de camera van de Nexus verbleekt bij die van de iPhone 4S en de Sony Xperia S. De beste televisie om foto’s op te kijken is een Samsung OLED TV. Een apparaat dat, zoals Hardware.info-collega Eric van Ballegoie opmerkte, nog niet eens in productie is.
     
  • Lichte paniek op de redactie van BesteProduct na een persbericht van pr-bureau Fleishman-Hillard: Cadeautips voor vaderdag. Oh jee, is het alweer zo ver. Wij zijn gek op onze vaders en leggen ze graag in de watten. We hoopten dat het pr-bureau wat vroeg was en we dus nog een week zouden hebben. Een blik op de feestdagenkalender leert echter dat het 17 ... juni (!)vaderdag is. Het is vandaag 28 april.Dat is nog maar 56 nachtjes slapen. 
     
  • Om niet te laat te zijn, gaan we volgende week bij BesteProductlootjes trekken voor Sinterklaas, hebben we al een kerstboom uitgezocht en een Turbo Box besteld. Oh ja, iemand nog een goede tip voor een millennium-horloge?
     
  • Over op tijd melden gesproken, de redactie is op zondag 6 mei niet bereikbaar. We gaan dan met z'n allen naar Amersfoort om deel te nemen aan het eerste Nederlandse kampioenschap elektrisch fietsen. Onze Ger is de gedoodverfde favoriet, aangezien hij voor de koopgids van e-bikes zelfs fietsend filmde of filmend fietste. En ondervindt hij te veel tegenstand, dan is Ger niet te beroerd wat doping te nemen. 
Deel dit bericht:
Tags