Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Uitbrakken met HTC, Apple en Empire

door Redactie BesteProduct.nl
Deel dit bericht:

Elke maandag laten wij even rustig het weekend bezinken en beginnen we de week met een vers kopje koffie en bespreken we het belangrijkste tech-nieuws. Wederom wat later, want we mochten even naar Apple's hoofdkantoor om een stapel nieuwe gadgets op te halen. Als dat maar goed gaat...

 

  • We hebben eindelijk een Windows Phone 8 toestel in handen dat ook daadwerkelijk werkt. En niemand die zegt: "Dat mag niet!" als we even het menu door scrollen. De HTC Windows Phone 8X is ter redactie, en we mogen hem gebruiken zoals wij dat willen. En wij willen er een review over maken, dus dat gaan we doen ook.

  • Over Windows gesproken: inmiddels is het stof rond de lancering van het nieuwe besturingssysteem wat gaan liggen. Datzelfde geldt voor het oorspronkelijke enthousiasme. Dennis was nog blij met Windows 8 op zijn desktop, maar sinds hij daags na de lancering zijn Samsung notebook voor 15,- euro heeft geupgrade komt hij niets dan problemen tegen. Crashes, bugs, knoppen die niet werken, een laptop die niet opstart. Of het nu de schuld van Windows is of van Samsung; het is behoorlijk vervelend.

  • Gelukkig krgen we deze ochtend bij Apple genoeg nieuws om de aandacht af te leiden. Zo hebben we de nieuwe 13 inch Macbook Pro binnen, met Retina display. De nieuwe nieuwe iPad, of iPad 4, is in huis. Maar het spannendst is de Apple iPad Mini, die we even uitpakken. Eerste indruk: hij is klein, maar nog veel platter!

  • Het is niet alleen maar Apple wat de klok slaat. Ger heeft namelijk een nieuwe Android tablet om te testen. Empire Electronix is geen grote naam, maar de tablet, met Android 4.0 aan boord, heeft dan ook geen grote prijs. Het is nog een prototype, we mochten de achterkant absoluut nog niet laten zien. Dat doen we dan ook niet. Toch....? :P

  • Verder binnen: de LG Optimus L9. Daar gaan we ook eens goed naar kijken.
Producten genoemd in dit artikel
Apple iPad Mini Wifi
Geen prijzen
HTC Windows Phone 8X
Geen prijzen