Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

Exclusief: Nederlands merk brengt Samsung Galaxy S3 concurrent

Door: Ger de Gram | 3 december 2012 18:28

Nederlands electronicamerk Empire Electronix komt met een smartphone op de markt die kan concurreren met de Samsung Galaxy S3. Dat vertelde het bedrijf exclusief aan BesteProduct.nl

Nederlandse electronicamerk Empire Electronix komt met een smartphone op de markt die kan concurreren met de Samsung Galaxy S3. Dat vertelde het bedrijf exclusief aan BesteProduct.nl.

Empire Electronix heeft nog niet eerder een smartphone op de markt gebracht. Het Nederlandse bedrijf heeft enkele prototypes laten ontwikkelen die onder meer voorzien zijn van een 5 inch scherm en een (flinke) accu van 2600 mAh. Het toestel gaat een quad-coreprocessor krijgen en heeft een schermresolutie gelijk aan dat van de Samsung Galaxy S3.

Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het bekijken hoe we dit product in de markt kunnen zetten

"We zitten nu in de testfase", zegt Wasili Katsaros, mede-eigenaar van het nieuwe elektronicamerk, voor de camera van BesteProduct.nl. "Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het bekijken hoe we dit product in de markt kunnen zetten en hoe we 'm gaan vormgeven."


Interview met Wasili Katsaros, mede-eigenaar van Empire Electronix.

Specs Empire smartphone
BesteProduct kreeg al enkele screenshots en factsheets te zien van de Empire Electronix smartphone, maar volgens Katsaros zijn de specificaties daarvan inmiddels niet helemaal correct meer. Zo heeft het toestel qua design erg veel weg van de Samsung Galaxy S2, maar zal het model volledig Empire Electronix 'gebrand' zijn, belooft Katsaros. "We laten het logo er wellicht inkerven en de hoeken worden meer afgerond."

Retina Android-tablet
Eerder kwam Empire Electronix al in het nieuws door als eerste fabrikant een voordelige Android-tablet met Retina-scherm te beloven.

Meer informatie over de Empire Electronix smartphone? Bekijk de laatste editie van Uitbrakken!.

Deel dit bericht:
Tags