Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

'Ding dong', even kijken op de DoorBot

Door: redactie-besteproductnl | 11 december 2012 09:54

Er zijn weinig shots vaker gebruikt in thrillers en misdaadseries dan de schichtige blik door een kijkgaatje in de voordeur. Met de komst van de DoorBot is dat verleden tijd. Als de bel gaat hoef je voortaan alleen nog maar even op je smartphone te kijken om te weten wie er op de stoep staat. 

Er zijn weinig shots vaker gebruikt in thrillers en misdaadseries dan de schichtige blik door een kijkgaatje in de voordeur. Kan ik wel open doen? Met de komst van de DoorBot is dat verleden tijd. Als de bel gaat hoef je voortaan alleen nog maar even op je smartphone te kijken om te weten wie er op de stoep staat. 

De beste ideeën zijn simpel en dat geldt ook voor de DoorBot. Een camera annex microfoon bij de deurbel en een WiFi connectie met je smartphone om de opname door te geven. Zo zie je altijd wie er voor de deur staat, en hoor je de bel ook nog eens, want hij gaat gewoon af in je broekzak. Gewoon opnemen en vervolgens is de procedure exact gelijk aan videobellen, met als enige verschil dat degene aan de andere kant van de lijn voor jouw deur staat. 

Altijd bereikbaar
Een DoorBot installeren betekent dat je voortaan altijd bereikbaar bent. Niet alleen telefonisch, maar dus ook gewoon aan de voordeur, waar je ook bent. Bijvoorbeeld voor pakketdiensten. Als ze tevergeefs hebben aangebeld bij de buren, zullen ze bij jou in ieder geval geen bot vangen. Maar goed, ook je schoonmoeder en de kinderen zullen nooit meer vergeefs wachten op antwoord voor een dichte deur. En je hóeft natuurlijk niet op te nemen. 

ook je schoonmoeder en de kinderen zullen nooit meer vergeefs wachten op antwoord voor een dichte deur.

Investeren?
Klinkt het je allemaal nog steeds als een prachtig en handig product in de oren, dan kun je nog investeren. De DoorBot is een crowdfundingproject via Christie Street. De winkelprijs moet rond de 150 euro gaan worden, als de Doorbot ooit in productie gaat. De teller staat, met nog ruim veertig dagen te gaan, op iets meer dan $50.000 dollar, terwijl het streven $250.000 is. 

Deel dit bericht:
Tags