Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Toffe prijzen bij LIVE eindejaars-uitzending 2012

door Redactie BesteProduct.nl
Deel dit bericht:

BesteProduct.nl knalt 2012 uit. Op verzoek van velen houden we aanstaande vrijdag, 28 december, opnieuw een LIVE eindejaarsuitzending. Wat kun je verwachten? Een terugblik op het gadgetnieuws van 2012, interessante gasten, scherpe analyses en... veel toffe prijzen!

We zenden net als vorig jaar live uit vanuit onze stamkroeg La Cannette. Hier alle gegevens op een rij:

 

Uitbrakken-duo 
De presentatie is vrijdag in handen van ons Uitbrakken-duo Ger de Gram en Dennis de Vries. Zij praten de uitzending op geheel eigen wijze aan elkaar. Ze blikken terug op het gadgetjaar 2012 en geven daarbij hun ongezouten mening. Ook laten ze de leukste bloopers van het jaar zien en kijken we met een topman van Samsung terug op de BesteProductAwards!

Maar er is meer: we hebben dit jaar weer interessante gasten. Waaronder Dimitry Vleugel van Androidworld.nl en de bekende beauty-blogster Vera Camilla.  Wie er nog meer aanschuiven, houden we nog even geheim. Houd de site in de gaten.

Uitbrakken?! Of toch niet? 

Mooie prijzen voor onze fans
Maar goed, geen eindejaarsuitzending zonder prijzen. Tijdens de uitzending gaan we - zoals jullie van ons gewend zijn - dikke goodiebags weggeven. We verklappen nog niet alles, maar het zijn natuurlijk de beste producten van het jaar :).
Om alvast in de feeststemming te komen, houden we in de aanloop naar de uitzending een aantal prijsvragen waarmee je kans maakt op mooie prijzen. 

Wat moet je doen?

Actie 1: Meld je aan via Facebook en Google+

Laat ons weten dat je er op 28 december om 13.00 uur bij bent en maak kans op deze Panasonic Blu-ray speler! Meld je snel nu aan voor ons speciale event op Facebook en Google+

Actie 2: Stuur ons een foto waaruit blijkt hoe jij er straks bij zit als je onze uitzending gaat bekijken. 


Hoe zit jij er bij op 28 december: met een zak chips op de bank voor je flatscreen? Of...? Wij zijn erg benieuwd, dus stuur nu je foto in en maak hiermee kans op een Nokia PureView 808! Je kunt je foto hier uploaden

 

Actie 3: Kijk op 28 december om 13.00 naar de eindejaarsuitzending! 

Je maakt tijdens de uitzending kans op een luxe driegangendiner inclusief hotelovernachting voor 2 personen, goed gevulde goodiebags en nog veel meer prijzen...

Actie 4: Extra prijs: #bplive trending topic.


De live eindejaarsuitzending van BesteProduct was vorig jaar Trending Topic op Twitter. Die prestatie willen we dit jaar minimaal herhalen. Als vrijdag tijdens de uitzendig #bplive trending is, geven we een vette extra prijs weg aan een van onze diehard-fans.

 

Voorwaarden: per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen, maar doe gerust mee met meerdere acties want zo verhoog je je winkans!

Producten genoemd in dit artikel
Nokia 808 PureView
Geen prijzen
Samsung Galaxy S3
Geen prijzen